Hosting dedicat

 Hostingul dedicat reprezinta solutia perfecta pentru o companie mare ce are nevoie de  stabilitate si are un numar mare de clienti. Apeland la hosting ei beneficiaza de o flexibilitate maxima, securitate si control asupra aplicatiilor instalate.

In prezent exista in piata pachete de gazduire web ce ofera acces la cPanel/WHM si stocare SSD cea ce reprezinta avantaje importante pentru orice website sau magazin online.

Acest tip de servicii vine cu o serie de avantaje precum:

- conectivitate permanenta;

- firewall la cerere;

- posibilitatea realizarii de backup-uri;

- conexiunea este monitorizata in permanenta 24x7x365;

- servicii uptime;

- adrese de IP rutabile etc.

Un server dedicat pune la dispozitie resursele necesare clientilor ce achizitioneaza planuri de hosting dedicat, planuri ce ofera o cantitate mare de spatiu si o latime de banda mare pentru acestia.

Daca va aflati in faza de crestere, iar volumul de trafic este tot mai mare, trebuie sa il transferati catre un server dedicat, deoarece veti depasi limita utilizarii de pe banda serverului partajat urmand ca serviciul de gazduire a contului dvs. sa fie oprit automat.  Astfel de momente pot afecta imaginea firmei dumnevoastra deoarece site-ul ,server email va deveni nefunctional.

Solutia este trecerea la un server mai mare prin achizitionarea la un plan de hosting dedicat. Un astfel de plan este mai scump, dar permite utilizarea tuturor resurselor unui server dedicat, control asupra aspectelor legate de serverul si domeniul dvs. care nu sunt posibile cu un plan de shared hosting.

Un servar dedicat va influenta viteza de incarcare a site-ului, acesta permitandu-va sa aveti o latime de banda de 100/1000 MB pe secunda. Se intampla des sa vedeti site-uri mari gazduite pe share hosting, iar viteza lor de incarcare sa fie foarte mica. In contextul in care oamenii sunt tot mai grabiti si isi doresc ca totul sa se realizeze intr-o fractiune de secunda, viteza de incarcare a site-ului este un indicator mic care poate face diferenta in evolutia afacerii dumneavoastra.

Daca tocmai v-ati deschis un site sau aveti o firma micuta, shared hosting este un inceput bun, insa daca va doriti calitate, viteza si detineti un numar mare de site-uri veti avea nevoie de hosting dedicat care sa va satisfaca toate nevoile.

 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).