Solutii e-commerce

In prezent in mediul online  exista tot mai multe site-uri ce comercializeaza bunuri sau servicii, activitati ce se realizeaza prin intermediul website-urilor de tip e-commerce. Un astfel de site este un magazin online.

Construirea unui magazin online de la zero este un proces dificil si poate lua foarte mult timp, iar costurile sunt considerabile. A alege o platforma si un design la intamplare nu reprezinta alegeri ce pot fi luate oricand deoarece acestea va vor influenta vanzarile. Un magazin online inestetic nu va atrage vizitatori si nu va genera vanzari.

Daca va aflati in situatia in care ati reusit sa treceti de etapa anterioare trebuie sa parcurgeti urmatoarea etapa si anume implementarea unor module de plata, transport sau facturare care pot fi activitati la fel de dificile pentru ca orice greseala in aceste procese genereaza pagube.

In functie de bugetul alocat, puteti alege platforme e-commerce tot mai flexibile si mai performante care in final sa va permita realizarea unui magazin online care sa se comporte asa cum va doriti si sa permita implementarea tuturor functiilor de care aveti nevoie.

Avantajele solutiilor e-commerce sunt:

- preluarea automata a comenzilor in orice moment al zilei;

- pot fi vandute produse, servicii, documente, imagini chiar si idei sub forma unor fisiere ce pot fi descarcate de pe internet;

- pot fi plasate imediat anunturi online referitoare la oferte speciale;

- oferirea de discounturi care sa genereze vanzari online;

- raspuns automat oferit clientilor fara a avea nevoie de un numar mai mare de angajati;

- stoc si date foarte usor de urmarit privind vanzarile.

Orice solutie e-commerce are nevoie de ceva unic care sa va diferentieze fata de competitori pentru a va atinge scopul.  O tema noua si atractiva sau o functionalitate unica pentru magazinul online va v-a diferentia din marea multime de concurenti prin implementarea unor solutii e-commerce fiabile, permisive, adaptabile si performante care sa permita efectuarea unor modificari astfel incat magazinul online creat sa fie conform dorintelor dumneavoastra functionand fara probleme si oferind un grad ridicat de securitate a datelor si platilor.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).