Solutii web personalizate

Orice firma in procesul de evolutie, are nevoie de automatizari care sa eficientizeze activitatile parvenite dintr-un numar mare de angajati, vanzari in crestere sau resurse. Acestea au nevoie de o monitorizare si gestionare permanenta. Pentru ca aceasta sa nu scape de sub control se impune realizarea unor noi solutii web personalizate ce reprezinta solutia ce va asigura cresterea firmei.

Ele sunt construite cu un scop bine determinat, dupa o structura si permit doar anumite optimizari ce nu sunt eficiente si nu se potrivesc pentru toate firmele. Fiecare IMM sau multinationala are un scop si un domeniu de activitate diferit, o structura diferita, iar adaptarea in proportie de 100% nu este posibila.

Luarea unei decizii de realizare si implementare a unei solutii personalizate va influenta activitatea din cadrul organizatiei eficientizand-o.

Solutiile web inca din momentul implementarii vor transforma afacerea creand noi locuri de munca, va reduce numarul de angajatii din anumite departamente, iar unele posturi vor fi desfintate deoarece va eficientiza anumite procese, iar pe unele le v-a acoperi complet eliminandu-le si creand alte posturi cu alte atributii.

Exemple de solutii web:

- sisteme CRM (Custumer Resourse Management);

- aplicatii de facturare si instrumente financiare;

- sisteme de management al evenimentelor;

- sisteme de sondaj;

- sisteme eCommerce s.a.

Exista multi manageri care din dorinta de a economisi bani si timp achizitioneaza software-uri comerciale. In incercarea lor de a fi eficienti si de a implementa un soft ce nu se pliaza perfect pe nevoile lor, acestia ajung in situatia in care pierd mai mult timp si bani decat si-ar fi imaginat. Este foarte adevarat ca exista foarte multe solutii web pe piata ce va ofera foarte multe posibilitati, dar foarte putine dintre acestea pot fi personalizate.

Avantajele solutiilor web:

- se vor adapta perfect activitatii desfasurate;

- se va modifica rapid in functie de cerintele viitoare;

- va primi mereu update-uri;

- viteza de reactie si avantaj competitiv;

- intregrare rapida in organizatie.

Desi procesul de implementare a unor solutii web presupune  costuri mari efectele, pe termen lung merita riscul unei investitii ce poate aduce venituri considerabile.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).