Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Start Meniu Windows 10 Anniversary Update

Cum gestionam Start Meniu Windows 10 Anniversary Update

Schimbările nu sunt alarmante , dar aceste sfaturi sunt de ajutor.

Microsoft a lansat pentru Windows 10 Actualizare a aniversare pe 02 august , cu o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri , inclusiv un meniu Start renovat. Deci, ce schimbari au făcut Microsoft meniul și cum acum să navigați și să-l controlați?

Instalați Actualizare Aniversare pentru Windows 10, faceți clic pe butonul Start, și veți observa că meniul Start arată un pic diferit. Schimbările nu sunt dramatice, dar știind cum să manevra și gestiona meniul Start nou va face ajustările mai ușor de înghițit.

În primul rând, dacă nu aveți deja Update Aniversare, puteți instala cu ușurință una dintre cele două moduri. Urmați pașii din acest blog post Microsoft să – l instalați din Windows Update sau de la pagina de suport . După ce actualizarea este inradacinata pe PC-ul, faceți clic pe butonul Start.

În primul rând, veți vedea că nu mai este o pictogramă toate aplicațiile pe care trebuie să faceți clic pe sau atingeți pentru a vizualiza toate aplicațiile instalate. In schimb, tot ce trebuie să faceți este sa  derulați în jos panoul din stânga al meniului Start, și toate aplicațiile dvs. apar în ordine alfabetică.

În al doilea rând, veți observa că pictogramele pentru diverse funcții nu mai afișează numele lor, trebuie sa va dati  seama ce face fiecare dintre ele. Din fericire, asta nu e prea greu. Pur și simplu treceți cu mouse-ul peste sau țineți apăsat degetul (presupunând că dumneavoastră de sport dispozitiv de un ecran tactil) pe fiecare pictogramă care apare în partea stângă a meniului. Windows afișează un tooltip care dezvăluie numele pictogramei, cum ar fi puterea, Setări, sau numele contului.

Pentru a accesa opțiunile disponibile pentru o anumită pictogramă, faceți clic sau apăsați pe ea. De exemplu, faceți clic sau apăsați pe butonul de pornire, și veți descoperi cel puțin două opțiuni: Închidere și repornire. Dacă utilizați un laptop, va apărea alte opțiuni, inclusiv Repaus și Hibernare.

Faceți clic pe pictograma Settings, iar meniul Windows 10 Settings apare.

Faceți clic pe pictograma pentru numele contului dvs. și trei opțiuni de primăvară în sus: Modificați setările contului, Lock și Sign out. Prima opțiune afișează ecranul contului în Setări. A doua opțiune vă aruncă înapoi la ecranul pentru Windows 10 Blocare. Iar a treia opțiune semne pe care le out astfel încât o altă persoană se poate conecta în Windows.

Doriti sa vedeti  numele icoanelor fără a fi nevoie să treceți peste fiecare dintre ele? Destul de ușor. Faceți clic pe pictograma Expand (cea cu trei linii de horizonal) în partea superioară a panoului, precum și numele pentru fiecare pictogramă.

Faceți clic pe pictograma de extindere din nou, iar panoul revine la punctul său de vedere condensat.

În mod implicit, meniul Windows 10 Start afișează pictograme pentru Power, Setări, și contul. Dar, puteți adăuga mai multe pictograme pentru panoul astfel încât funcțiile preferate sunt mai ușor accesibile. Această opțiune este disponibilă dacă este sau nu ați instalat actualizarea Aniversare.

Faceți clic pe butonul Start și apoi faceți clic pe pictograma Settings. În fereastra Setări, faceți clic pe categoria de personalizare. În panoul din stânga al ferestrei Personalizare, faceți clic pe setarea pentru Start. Derulați în jos până la partea de jos a panoului din dreapta și faceți clic pe link – ul pentru Alegeți ce dosarele apar Start.

Acum puteți selecta folderele pe care doriți să le accesați din meniul Start, cum ar fi File Explorer, Documents, Download-uri, muzica si imagini.

Când ați terminat, faceți clic pe butonul Start din nou și veți vedea pictogramele pentru folderele alese de dvs. asezat  pe partea stângă a meniului.

Există mai multe moduri de a optimiza meniul Start, cu sau fără Actualizare Aniversare. Faceți clic pe butonul Start și apoi faceți clic pe pictograma Settings. În fereastra Setări, faceți clic pe categoria de personalizare. În panoul din stânga al ferestrei Personalizare, faceți clic pe setarea pentru Start.

În panoul din dreapta, veți vedea opțiuni pentru a afișa aplicații sugerate în meniul Start, arată aplicațiile cele mai utilizate, arată aplicațiile adăugate recent, și chiar transforma meniul Start în ecranul de pornire.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii