Curatare laptop - Networld IT&C
1701
post-template-default,single,single-post,postid-1701,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Networld Logo

Curatare laptop

Curăţarea laptopului

Este un serviciu foarte important ce nu trebuie ignorat de nici un posesor de laptop. Foarte multe defecte ale plăcii de bază apar tocmai din cauza neefectuării la timp a acestei operaţiuni. Dacă laptopul tău se încălzeşte foarte tare sau chiar se opreşte brusc după câteva minute de funcţionare, atunci este obligatorie efectuarea acestei intervenţii.

Nu încerca răcirea cu ventilatoare suplimentare deoarece acestea nu reuşesc să asigure fluxul de aer necesar bunei funcţionări a sistemelor de răcire interne.

Mod de lucru: Dezasamblarea parţială a laptopului (de cele mai multe ori sistemul de răcire este uşor accesibil prin desfacerea capacului din spate al laptopului sau poate fi găsit prin ridicarea tastaturii).

Această curăţare se poate face şi în regim propriu (nu uita scoaterea acumulatorului înainte de începerea intervenţiei); dezasamblarea totală a laptopului (sistemul de răcire este greu accesibil şi este necesară dezasamblarea totală a echipamentului pentru a putea face o curăţare corectă).

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.