Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Curatare laptop

Curăţarea laptopului

Este un serviciu foarte important ce nu trebuie ignorat de nici un posesor de laptop. Foarte multe defecte ale plăcii de bază apar tocmai din cauza neefectuării la timp a acestei operaţiuni. Dacă laptopul tău se încălzeşte foarte tare sau chiar se opreşte brusc după câteva minute de funcţionare, atunci este obligatorie efectuarea acestei intervenţii.

Nu încerca răcirea cu ventilatoare suplimentare deoarece acestea nu reuşesc să asigure fluxul de aer necesar bunei funcţionări a sistemelor de răcire interne.

Mod de lucru: Dezasamblarea parţială a laptopului (de cele mai multe ori sistemul de răcire este uşor accesibil prin desfacerea capacului din spate al laptopului sau poate fi găsit prin ridicarea tastaturii).

Această curăţare se poate face şi în regim propriu (nu uita scoaterea acumulatorului înainte de începerea intervenţiei); dezasamblarea totală a laptopului (sistemul de răcire este greu accesibil şi este necesară dezasamblarea totală a echipamentului pentru a putea face o curăţare corectă).

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii