Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Diagnoza laptop

Diagnosticare laptop

Înainte de orice reparaţie laptop (notebook), trebuie să depistăm cu exactitate toate problemele acestuia. Această etapă foarte importantă în cadrul reparaţiei este diagnosticarea.

Uneori diagnosticarea este o operaţiune simplă, care durează câteva minute, însă de cele mai multe ori este una foarte complexă şi se realizează cu echipamente speciale de măsură şi diagnostic, durata ei putând ajunge la câteva ore sau chiar zile. Practic, diagnosticarea ocupă cea mai mare parte a timpului care este dedicat unei reparaţii de laptop, mai ales din cauza faptului că de foarte multe ori simptomele sunt aceleaşi pentru mai multe defecţiuni.

În urma diagnosticării vei primi automat prin mail şi SMS toate informaţiile necesare pentru a lua o hotărâre cu privire la reparaţia laptopului tău. Astfel, fie că eşti la birou, acasă sau pe teren, eşti informat cu privire la starea laptopului tău şi poţi confirma sau refuza reparaţia foarte usor graţie sistemului informatic unic dezvoltat de compania noastră.

Costul acestui serviciu este de 70 lei.

Diagnosticarea este gratuită în cazul tuturor laptopurilor reparate la noi în service, situaţie în care se plăteşte numai costul reparaţiei.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii