Diagnoza laptop - Networld IT&C
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
1704
post-template-default,single,single-post,postid-1704,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Networld Logo

Diagnoza laptop

Diagnosticare laptop

Înainte de orice reparaţie laptop (notebook), trebuie să depistăm cu exactitate toate problemele acestuia. Această etapă foarte importantă în cadrul reparaţiei este diagnosticarea.

Uneori diagnosticarea este o operaţiune simplă, care durează câteva minute, însă de cele mai multe ori este una foarte complexă şi se realizează cu echipamente speciale de măsură şi diagnostic, durata ei putând ajunge la câteva ore sau chiar zile. Practic, diagnosticarea ocupă cea mai mare parte a timpului care este dedicat unei reparaţii de laptop, mai ales din cauza faptului că de foarte multe ori simptomele sunt aceleaşi pentru mai multe defecţiuni.

În urma diagnosticării vei primi automat prin mail şi SMS toate informaţiile necesare pentru a lua o hotărâre cu privire la reparaţia laptopului tău. Astfel, fie că eşti la birou, acasă sau pe teren, eşti informat cu privire la starea laptopului tău şi poţi confirma sau refuza reparaţia foarte usor graţie sistemului informatic unic dezvoltat de compania noastră.

Costul acestui serviciu este de 70 lei.

Diagnosticarea este gratuită în cazul tuturor laptopurilor reparate la noi în service, situaţie în care se plăteşte numai costul reparaţiei.

Nu Sunt Comentarii

Publică un Comentariu