Cerificat SSL pentru securitatea site-urilor web - Networld IT&C
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
2119
post-template-default,single,single-post,postid-2119,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Combination Lock

Cerificat SSL pentru securitatea site-urilor web

Conform datelor oferite de companie, utilizatorii Chrome ar putea fi avertizați, începand cu luna ianuarie a anului viitor, ori de câte ori intră pe un site care prezintă vulnerabilități.

În lumea internetului, prefixul de securitate normală sau sporita a fost stabilit sub forma HTTPS, introdusă înaintea adresei URL a site-ului. Browserul Chrome va evidenția cu verde aceste adrese.

Site-urile nesigure vor avea prefix HTTP. În acest moment Google nu le scoate în evidență ca fiind vulnerabile la atacuri cibernetice, dar lucrurile se vor schimba începând de anul viitor. O astfel de adresa va fi marcată de culoarea roșie pentru a atrage atenția utilizatorilor de internet asupra pericolelor care îi pandesc în momentul în care intră pe un site cu prefix HTTP. Utilizatorii nu vor fi impiedicați să intre pe aceste site-uri, dar vor fi avertizati asupra gradului de insecuritate prezentat de acestea.

Google doreste sa contribuie  și mai mult lupta site-urilor împotriva hackerilor. Noua actualizare a funcției de navigare sigură și-a extins raportul problemelor de securitate, astfel încât proprietarii de site-uri să aibă mai mult context și explicații detaliate despre vulnerabilitatea găsită. Nevigarea sigură poate detecta, inclusiv malware, pagini înșelătoare sau descărcări dăunătoare.

Nu Sunt Comentarii

Publică un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.