Email Marketing | Campanii Email Marketing Eficiente | Networld IT&C
16347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16347,page-child,parent-pageid-16375,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Email Marketing

Campaniile de email marketing sunt vitale pentru orice companie care isi doreste sa fie permanent in contact cu clientii. Email-ul este un canal de promovare eficient, accesibil si care nu genereaza costuri mari.

Iti oferim tot ce ai nevoie pentru campanii de email marketing eficiente:

  • Concepem strategia de email marketing;
  • Construim si segmentam baza de date;
  • Proiectam newsletter-ul in functie de audienta ta, de interese, de mesajul pe care doresti sa il comunici;
  • Monitorizam si raportam rezultatele;

Cu ajutorul unui newsletter atractiv, cu un design creat profesional si un call to action potrivit, transformi abonatii in clienti, maresti vizibilitatea brandului tau si iti cresti vanzarile.

Creste-ti veniturile cu ajutorul campaniilor de email si bucura-te de vanzari mai mari.

Email Marketing-Online marketing

Despre Email Marketing

Newsletter-ul este o metoda de promovare rapida si mai ales masurabila, deoarece peste 90% din consumatori isi verifica mailul zilnic, iar cel mai important avantaj al acestuia este faptul ca, tu detii controlul relatiei cu vizitatorii pe website. Promovarea prin newsletter are avantajul ca poate fi automatizata, are costuri mici si este eficienta in cresterea vanzarilor, atunci cand te adresezi cu mesajul potrivit audientei tale.

Cu toate acestea email-ul trimis trebuie sa prezinte incredere si sa ofere informatii relevante. Grafica si continutul trebuie sa fie de foarte buna calitate pentru a converti un simplu abonat in client fidel. Astfel ca produsele prezentate in newsletter trebuie sa determine cititorul sa intre pe site pentru detalii.

Email marketing este un instrument „in house” de care afacera ta poate profita din plin, cu conditia sa fie trimis intr-un format profesional, coerent si atractiv.