Web development pentru afacerea ta - Dezvoltare web continuua
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
1275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1275,page-parent,page-child,parent-pageid-420,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Web Development

Experienta acumulata acopera toate aspectele de dezvoltare web pentru a lansa proiecte de success.

Avem o abordare cuprinzătoare pentru dezvoltarea web pornind de la partea de programare cat și pentru web design și conținut. Scopul nostru este de a dezvolta site-ul dvs. nu numai pentru a rang superior în motoarele de căutare, dar pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență pentru utilizatori.

Va oferim o gama larga de servicii care includ site-uri de e-commerce, platforme, portaluri, solutii software personalizate, mobile nativ și hibride și aplicații pentru tablete sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a afișa serviciile. Noi vă putem ajuta cu toate cerintele dumneavoastra.

Solutii E-commerce

Compania noastra dispune de soluții de succes pentru a dezvolta software-ul de comert electronic pentru afacerile online.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm sisteme de management al continutului (CMS) pentru a vă permite să gestioneze eficient conținutul site-ului..

PHP and JS Development

Va punem la dispozitie servicii de dezvoltare de software în: PHP, Magento, WordPress, C#, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

Solutii Web Personalizate

Construim solutii personalizate in functie de necesitatiile clientilor, web based, bazate pe solutii open source precum Symfony, CodeIgniter si Laravel.

Intranet / Sharepoint

Echipa noastra dezvolta solutii personalizate pentru intranet-uri, integrare Sharepoint și de gestionare a fisierelor.

27

Soluții E-Commerce

117

Site-uri Prezentare

230

Proiecte Dezvoltare Web

17

Dezvoltatori Web Frontend & Backend

Solutii multi platforma si design responsive

Efectuam teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive majore, precum browsere si sisteme de operare înainte de a lansa un site. Testarea este efectuată atât ca utilizator și ca administrator pentru a asigura site-ul dvs. este modern și receptiv.

Testare in mediu de dezvoltare

Folosim instrumente complexe de colectare de conținut, care permit vizualizarea conținutului în ceea ce privește arhitectura site-ului, la care vom face schimbări în echipa ta înainte de lansarea site-ului. De asemenea, aveți acces la versiune de testare la site-ul dvs., care este găzduit pe serverele noastre în timpul procesului de dezvoltare.