Solutii e-commerce Un astfel de site este un magazin online.
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
2415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2415,page-child,parent-pageid-1275,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Solutii e-commerce

In prezent in mediul online exista tot mai multe site-uri ce comercializeaza bunuri sau servicii, activitati ce se realizeaza prin intermediul website-urilor de tip e-commerce. Un astfel de site este un magazin online. Construirea unui magazin online de la zero este un proces dificil si poate lua foarte mult timp, iar costurile sunt considerabile.

Avantajele solutiilor e-commerce sunt:

  • preluarea automata a comenzilor in orice moment al zilei;
  • pot fi vandute produse, servicii, documente, imagini chiar si idei sub forma unor fisiere ce pot fi descarcate de pe internet;
  • pot fi plasate imediat anunturi online referitoare la oferte speciale;
  • oferirea de discounturi care sa genereze vanzari online;
  • raspuns automat oferit clientilor fara a avea nevoie de un numar mai mare de angajati;
  • stoc si date foarte usor de urmarit privind vanzarile.

Orice solutie e-commerce are nevoie de ceva unic care sa va diferentieze fata de competitori pentru a va atinge scopul. O tema noua si atractiva sau o functionalitate unica pentru magazinul online va v-a diferentia din marea multime de concurenti prin implementarea unor solutii e-commerce fiabile, permisive, adaptabile si performante care sa permita efectuarea unor modificari astfel incat magazinul online creat sa fie conform dorintelor dumneavoastra functionand fara probleme si oferind un grad ridicat de securitate a datelor si platilor.

Mentenanta este o actiune efectuata periodic prin care este actualizat si intretinut site-ul. Intretinerea site-ului reprezinta o necesitate indiferent de factorii care actioneaza asupra acestuia. Google efectueaza in permanenta actualizari ale algoritmului, iar pentru ca site-ul detinut sa va aduca rezultatele dorite, mentenanta reprezinta un serviciu fundamental.

Daca va aflati in situatia in care ati reusit sa treceti de etapa anterioare trebuie sa parcurgeti urmatoarea etapa si anume implementarea unor module de plata, transport sau facturare care pot fi activitati la fel de dificile pentru ca orice greseala in aceste procese genereaza pagube.

In functie de bugetul alocat, puteti alege platforme e-commerce tot mai flexibile si mai performante care in final sa va permita realizarea unui magazin online care sa se comporte asa cum va doriti si sa permita implementarea tuturor functiilor de care aveti nevoie.

Te-ar mai putea interesa si:

Solutii site
prezentare

SSD Sharing
Hosting

Solutii web
personalizate

Disaster
Recovery

Audit statii
de lucru

Întreținerea
Sistemelor
Informatice