Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Windows 10 Creators Update

Procesul de actualizare

 

Procesul de actualizare din Windows 10 este cea mai frustrantă componentă a SO-ului, dar se va remedia odată cu lansarea Creators Update.

Indiferent cât de mult ar lăuda cineva Windows 10, este imposibil de ignorat modul defectuos în care sunt forțate actualizările. Foarte mulți utilizatori s-au trezit când le e lumea mai dragă că al lor PC a deci să se închidă pentru a-și face update. În teorie, odată cu trecerea timpului, au mai fost îmbunătățite câteva particularități, dar fixația celor de la Microsoft de a nu amâna prea mult instalarea celor mai noi patch-uri continuă să fie un motiv de ranchiună față de platformă.

Se pare însă că dezvoltatorii din Redmond au plecat urechea la doleanțele utilizatorilor și momentul exact în care actualizările vor fi instalate nu mai este bătut în cuie. Vestea bună va ajunge la posesorii de sisteme cu Windows 10 odată cu lansarea Windows 10 Creators Update, următorul set major de actualizări care va ajunge la utilizatori în luna aprilie a acestui an.

După ce ați făcut tranziția la Windows 10 Creators Update vă puteți aștepta să puteți amâna instalarea unor update-uri până la 3 zile. Acest gest va fi posibil prin intermediul unui buton de snooze care va fi mult mai util decât până în prezent. Dacă optați pentru instalarea zilnică a actualizărilor, dar vreți să preveniți întreruperea orelor de muncă, va exista o setare specială și pentru acest detaliu. În trecut, aveați o secțiune marcată Active Hours în Settings, dar aceasta îți limita perioada de muncă la doar 12 ore. În realitate, sunt foarte mulți care vor să-și folosească sistemul mai mult decât atât fără întreruperi inutile.

Mai multe detalii : https://www.microsoft.com/en-us/windows/upcoming-features

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii