Windows 10 Creators Update rezolvă problema actualizărilor
2258
post-template-default,single,single-post,postid-2258,single-format-standard,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Windows 10 Updates

Windows 10 Creators Update

Procesul de actualizare

 

Procesul de actualizare din Windows 10 este cea mai frustranta componenta a SO-ului. Aceasta se va remedia odata cu lansarea Creators Update.

Procesul de actualizare din Windows 10 este cea mai frustranta componenta a SO-ului. Aceasta se va remedia odata cu lansarea Creators Update.

Indiferent cat de mult ar lauda cineva Windows 10, este imposibil de ignorat modul defectuos in care sunt fortate actualizarile. Foarte multi utilizatori s-au trezit ca PC-ul lor a deci sa se inchida pentru a-si face update. In teorie, odata cu trecerea timpului, au mai fost imbunatatite cateva particularitati. Fixatia celor de la Microsoft de a nu amana prea mult instalarea celor mai noi patch-uri, continua sa fie un motiv de ranchiuna fata de platforma.

Se pare insa ca dezvoltatorii din Redmond au plecat urechea la doleantele utilizatorilor. Momentul exact in care actualizarile vor fi instalate nu mai este batut in cuie. Vestea buna v-a ajunge la posesorii de sisteme cu Windows 10 odata cu lansarea Windows 10 Creators Update. Urmatorul set major de actualizari  v-a ajunge la utilizatori in luna aprilie a acestui an.

Dupa ce ati facut tranzitia la Windows 10 Creators Update veti putea amana instalarea unor update-uri pana la 3 zile. Acest gest va fi posibil prin intermediul unui buton de snooze care va fi mult mai util decat pana in prezent. Daca optati pentru instalarea zilnica a actualizarilor, dar vreti sa preveniti intreruperea orelor de munca, va exista o setare speciala si pentru acest detaliu. In trecut, aveati o sectiune marcata Active Hours in Settings, dar aceasta iti limita perioada de munca la doar 12 ore. In realitate, sunt foarte multi care vor sa-si foloseasca sistemul mai mult decat atat fara intreruperi inutile.

Mai multe detalii : https://www.microsoft.com/en-us/windows/upcoming-features

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.