Windows 10 Creators Update rezolvă problema actualizărilor
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
2258
post-template-default,single,single-post,postid-2258,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Windows 10 Updates

Windows 10 Creators Update rezolvă problema actualizărilor

Procesul de actualizare din Windows 10 este cea mai frustrantă componentă a SO-ului, dar se va remedia odată cu lansarea Creators Update.

Indiferent cât de mult ar lăuda cineva Windows 10, este imposibil de ignorat modul defectuos în care sunt forțate actualizările. Foarte mulți utilizatori s-au trezit când le e lumea mai dragă că al lor PC a deci să se închidă pentru a-și face update. În teorie, odată cu trecerea timpului, au mai fost îmbunătățite câteva particularități, dar fixația celor de la Microsoft de a nu amâna prea mult instalarea celor mai noi patch-uri continuă să fie un motiv de ranchiună față de platformă.

Se pare însă că dezvoltatorii din Redmond au plecat urechea la doleanțele utilizatorilor și momentul exact în care actualizările vor fi instalate nu mai este bătut în cuie. Vestea bună va ajunge la posesorii de sisteme cu Windows 10 odată cu lansarea Windows 10 Creators Update, următorul set major de actualizări care va ajunge la utilizatori în luna aprilie a acestui an.

După ce ați făcut tranziția la Windows 10 Creators Update vă puteți aștepta să puteți amâna instalarea unor update-uri până la 3 zile. Acest gest va fi posibil prin intermediul unui buton de snooze care va fi mult mai util decât până în prezent. Dacă optați pentru instalarea zilnică a actualizărilor, dar vreți să preveniți întreruperea orelor de muncă, va exista o setare specială și pentru acest detaliu. În trecut, aveați o secțiune marcată Active Hours în Settings, dar aceasta îți limita perioada de muncă la doar 12 ore. În realitate, sunt foarte mulți care vor să-și folosească sistemul mai mult decât atât fără întreruperi inutile.

Mai multe detalii : https://www.microsoft.com/en-us/windows/upcoming-features

Nu Sunt Comentarii

Publică un Comentariu