Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Rezoluție privind securitatea IT pentru un an nou în siguranță

Șase rezoluții de securitate IT pentru utilizatorii de Internet

  1. Update-uri instalate: Instalați toate Service Pack-urile disponibile, update-urile și patch-urile de securitate pentru sistemele de operare și pentru celelalte programe. Ștergeți programele vechi și depășite care nu mai beneficiază de suport de la furnizor și înlocuiți-le cu altele corespunzătoare.
  2. Utilizați soluții de securitate: O soluție eficientă de securitate ar trebui să fie parte integrantă a echipamentului de bază al fiecărui utilizator de Internet și nu ar trebui să includă doar protecție antivirus, ci și firewall, filtru anti-spam și protecție în timp real împotriva amenințărilor web. În plus, acestea trebuie să fie actualizate cu regularitate.
  3. Curățați hard-disk-ul: Utilizatorii ar trebui să șteargă toate datele care nu mai sunt necesare, la fel și fișierele duplicate, de pe hard-disk. Programe utilitare gratuite, de genul AntiTwin, îi ajută pe utilizatori să le identifice. De regulă, aceste programe pot fi descărcate de pe site-urile revistelor de specialitate.
  4. Schimbați parolele: Utilizatorii ar trebui să-și schimbe cu regularitate parolele conturilor deschise pe magazine online, rețele sociale sau alte portaluri online. O parolă sigură trebuie să conțină numere aleatorii, caractere speciale, litere mici și majuscule. Când alegeți o parolă ar trebui să evitați termeni întâlniți în dicționare. În acest fel, spargerea parolelor de către hackeri devine mai dificilă.
  5. Securizați dispozitivele mobile: Tabletele și smartphone-urile ar trebui echipate cu soluții de securitate fiabile, ce protejează împotriva programelor malware și împotriva furtului sau pierderii.
  6. Backup  de date: Prin backup se salvează toate datele personale, gen fotografii de familie sau videoclipuri, în caz de pierdere a datelor datorată unei infectări sau în cazul în care sistemul devine inoperant. În plus, o imagine a sistemului ne ajută să ne recuperăm întregul hard-disk împreună cu programele instalate. Suitele de securitate complete includ adesea și un modul de backup.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii