SSD Sharing Hosting

Pentru persoanele ce au nevoie de servicii de calitate, dar si o viteza mare SSD sharing hosting este solutia.

Am ajuns la soluţii stabile, scalabile şi foarte rapide de găzduire VPS-VDS în România pe care le propunem cu responsabilitatea unui partener de încredere pe care te poţi baza oricând.

Daca HDD-uri sunt alcatuite din piese, mecanisme, iar timpul de gasire a informatiilor este relativ mare, SSD-urile sunt mult mai rapide deoarece nu folosesc acelasi principiu.

In urma unor teste a reiesit faptul ca SSD-urile sunt mai rapide cu aproximativ 3 ori decat mediile de stocare traditionale.

Este foarte important pentru site-urile dinamice bazate pe date si pentru cele cu foarte mult trafic precum Facebook sau Twitter viteza timpului de acces.

Timpul este necesar pentru a localiza mai intai zona de date,  urmand ca apoi sa fiie citita sau scrisa.


HDD-uri acest lucru poate varia de la 15-20 de milisecunde, in timp ce SSD-urile vor taia acest lucru la doar 0,2 milisecunde. In mod evident , intr-o lume in care masurarea si micsorarea milisecundelor din timpul  de raspuns al unui site web este critica, SSD-urile ofera un avantaj enorm.


Site-urilor ce folosesc SSD sharing hosting au ca si avantaj competitiv accesul rapid la date, acest lucru avand o importanta deosebita pentru site-urile moderne bazate pe date care genereaza dinamic pagini de la sute de interogari a bazei de date.


Daca HDD-urile salveaza informatii pe discuri rotative si mareste durata de acces, cu SSD-urile aveti acces la informatie simultan, iar site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal pentru a rula foarte bine au nevoie de acces la informatii intr-un timp foarte scurt.


Gazduirea magazinelor online pe SSD este solutia pentru a face ca acesta sa se miste extrem de rapid si sa evitati pierderi ale clientilor din cauza duratei prea mari a vitezei de incarcare.


Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.


Stocarea si gazduirea pe SSD-uri va ofera posibilitatea de a accesa rapid informatiile, viteze mari de transmitere/incarcare a fisierelor, lipsa pieselor mecanice le face rezistente in fata unor socuri sau vibratii care pot cauza pierderi ale date cum se poate intampla in cazul HDD-urilor .

 

SSD Hosting

SSD sharing hosting este solutia perfecta pentru cei care foarte mult trafic pe site sau detin site-uri complexe si isi doresc sa imbunatateasca viteza de incarcare a acestuia.

Solicita sfatul unui expert

Te-ar putea interesa si...

Noutati IT