Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

Vezi initiativa Networld

Ai acces timp de 3 luni la toate serviciile noastre, cu ZERO costuri lunare

Pastreaza-ti clientii aproape cu Pachetul STARTER

Iti livram solutia prin care devii vizibil in online si te sustinem incat sa o administrezi apoi singur si sa adopti o strategie de comunicare eficienta in noul mediu al afacerii tale. Un plan de comunicare online potrivit te poate salva chiar daca esti nevoit sa reduci sau sa-ti reorientezi activitatea.

Alege pachetul STARTER cu ZERO costuri lunare, pentru primele 3 luni și ai multiple beneficii

DESIGN GRAFIC

Construim o identitate vizuala si iti asiguram 1-2 bannere pentru a atrage rezultate mai bune. Vom sta de vorba cu tine pentru a-ti explica ce se poate imbunatati.

WEB DESIGN

Evaluam calitatea site-ului existent, daca nu ai unul online, construim maximum trei pagini, pe platforma WordPress, inclusiv structura de baza pentru a-ti vinde produsele si suport pentru a le putea incarca si administra ulterior singur, sau, alegi sa mergi cu echipa noastra.

HOSTING

Gazduire intr-un mediu stabil care sa asigure securitatea site-ului tau web - creat de noi sau deja existent - in limita a 5 GB hosting shared.

GESTIUNE INFRASTRUCTURA IT

Solutie integrata pentru administrarea infrastructurii IT – iti asiguram suport pentru dispozitivele IT, interconectare in retea, backup & solutie minima de securitate si instalarea unui router / echipament wifi.

COMUNICARE SOCIAL MEDIA

Iti conturam identitatea si vocea in social media, apoi iti asiguram suportul ca sa iti vinzi produsele & serviciile Facebook Instagram YouTube Facebook & Instagram Ads

E-MAIL MARKETING

Iti configuram sistemul de e-mail marketing si iti aratam cum sa-l folosesti in beneficiul afacerii tale, comunicand mesaje adaptate situatiei

 
 

Afacerea ta merge inainte cu Pachetul Work From Home

Iti este util daca ai nevoie ca angajatii tai sa lucreze de acasa, dar nu stii cum sa implementezi un sistem care sa-ti permita, in mod simplu si integrat, comunicarea cu ei si transferul documentelor in deplina securitate.

Lucreaza de Acasa

Implementarea lucrului de acasa trebuie sa fie planificat si gestionat ca orice proiect. Iti oferim solutii de colaborare si de munca de la distanta prin conexiuni VPN securizate, a va proteja impotriva atacurilor sofisticate de tip „Ransomware”.

Servicii IT

Oferim servicii IT bazate pe intelegerea nevoilor, proactivitate si actiuni eficiente pentru identificarea si solutionarea problemelor.

Securitate retea

Te ajutam prin asigurarea de masuri de precautie adecvate pentru a face fata problemelor de securitate IT, mentinerea securitatii retelei, dar si pentru o utilizare sigura si echitabila a resurselor companiei.

Sisteme integrate

Munca de la distanta a devenit o necesitate pentru majoritatea folosind instrumente dedicate precum Microsoft Office 365, Teams sau GSuite. Sustinem implementarea unui sistem integrat pentru comunicarea cu angajatii tai care lucreaza de acasa si transferul documentelor in deplina siguranta.

Utilizarea resurselor

Iti oferim sprijin pentru aplicarea unor politici/proceduri/metode clare de utilizare acceptabila a resurselor hardware si software, ce ar putea amentita activitatea.

Asistenta & Suport

Asiguram servicii IT de implementare, administrare si asistenta pentru infrastructurile IT, astfel incat sa te asiguri ca resursele afacerii tale sunt utilizate exclusiv in scopul indeplinirii atributiilor de serviciu.

 

Nu te-am convins? Te invitam sa testezi serviciile noastre pe o perioada limitata de timp, fara costuri si fara obligatii contractuale.

Trimite-ne detalii despre serviciile care te ajuta in aceasta perioada si te vom contacta pentru o oferta personalizata.