Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Lista de verificare: Cum sa va gestionati copiile de rezerva

Backup-urile sunt o parte esentiala a oricarei sarcini IT. De ce?

Pentru ca atunci cand o copie de rezerva este efectuata corect (si efectuata in mod regulat), recuperarea dupa un dezastru este un inconvenient. Stabiliti ca prioritate zero implementarea unui plan de continuitate al businessului si recuperare date daca se intampla ceva neprevazut a politicii privind securitatea dispozitivelor de utilizatori ( endpoint firewall, MDM, etc a politicii de recuperare in caz de dezastru ( copii de siguranta disaster recovery center, etc), securizarea retelei.

Problema este ca majoritatea administratorilor se blocheaza cu situatii de urgenta si alte sarcini cruciale care ii impiedica sa acorde backup-urilor atentia pe care o merita. Cand se intampla acest lucru, backup-urile pot esua si, atunci cand are loc un dezastru, puteti ajunge cu date prea invechite pentru a fi utile. Imaginati-va ca trebuie sa va recuperati de la un server esuat cu date vechi de o saptamana sau o luna? Ati putea petrece prea mult timp urmarind datele necesare pentru a reporni si rula serverul.

Toate acestea pot fi evitate, pur si simplu prin gestionarea corecta a copiilor de rezerva.

Cu ce te-am putea noi ajuta? Cu un sfat, o recomandare, suport sau chiar preluarea anumitor servicii.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: