Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Sondaj despre impactul telefoanelor mobile într-o relație

71% dintre oameni petrec mai mult timp cu telefonul decât partenerul lor.
Majoritatea oamenilor (54%) ar prefera să-și petreacă timpul pe telefon decât în compania partenerului lor.


• Într-o zi medie, 71% dintre oameni spun că își petrec mai mult din timpul personal cu telefonul decât partenerul lor, 52% dintre oameni petrecând cu trei-patru ore mai mult pe telefoanele lor pe zi, comparativ cu timpul petrecut cu partenerul lor romantic.
• Femeile sunt cei mai împatimite, cu peste trei sferturi (78%) dintre femei recunoscând că petrec mai mult timp la telefon decât cu partenerul lor romantic, comparativ cu 64% dintre bărbați.
• În mod alarmant, 17% dintre femei declară că vor întrerupe relațiile de dragoste sau intimitatea pentru a-și verifica telefonul, bărbații fiind mai concentrați pe partenerul lor din dormitor.
• Majoritatea oamenilor (54%) ar prefera să-și petreacă timpul pe telefon decât în compania partenerului lor.
• Când li se solicită dacă își verifică de obicei telefonul înainte de a-și spune buna dimineață partenerului, 76% dintre oameni au spus că o fac. Un 80% copleșitor al femeilor întrebat a confirmat că acest lucru este adevărat.
• În mod uimitor, 30% dintre oameni își trimit mesajul partenerului atunci când ambii sunt acasă, mai degrabă decât să aibă o conversație față în față.
• Puțin peste un sfert dintre oameni (26%) au avut un dezacord prin intermediul mesajelor text, în ciuda faptului că se află în aceeași clădire. 33% dintre bărbați au folosit această tactică în trecut.

• Peste 1 din 4 persoane recunosc că se joacă cu telefonul atunci când iau cina împreună.
• „Nu există zone de telefon”, cum ar fi dormitorul, nu există în casele celor mai mulți oameni (82%). Mai multe femei (22%) au spus că nu au „zone telefonice” acasă decât bărbații.
• Majoritatea partenerilor își cunosc codul de acces (63%) și totuși un uluitor 66% dintre oameni nu ar avea încredere în partenerul lor pentru a-și folosi telefonul. 72% dintre bărbați nu și-ar permite partenerilor să își folosească telefonul.
• Când au fost întrebați dacă și-au surprins vreodată partenerul spionând la telefon, aproape 40% dintre persoanele într-o relație au spus „da”. 43% dintre bărbați spun că și-au prins partenerul spionând telefonul mobil.
• Pentru a ascunde activitatea de telefon de partenerul lor, puțin peste o cincime (21%) își așează smartphone-ul cu fața în jos pe o masă pentru a ascunde ecranul. 27% dintre bărbați își întorc telefonul cu fața în jos pentru a ascunde activitatea.

sursa: https://www.sellcell.com/blog/smartphone-relationship-survey/

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: