Despre Noi - Networld IT&C - Oferim servicii complete in domeniul IT
15102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15102,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Networld IT&C

DESPRE NOI

Infiintata in anul 2008, Networld IT&C este o companie energica ce ofera servicii complete de intretinere sisteme informatice, audit si securitate a sistemelor informatice cat si implementarea noilor tehnologii.

Ne adresam in special companiilor mici si mijlocii, serviciile si solutiile pe care le oferim fiind concepute special pentru sustinerea, eficientizarea si protejarea activitatii.

Diploma

Cea mai mare rasplata pentru eforturile noastre de pana acum este titlul de „Partener de business” acordat de clienti pentru eficientizarea activitatii prin cresterea productivitatii si reducerea costurilor.

RECENZII

Despre noi – Networld IT&C este un partener de incredere, cu o vasta experienta in IT, mereu atent la nevoile companiei dumneavoastra, ce va raspunde prompt la solicitari. Ne vom integra in organigrama companiei ca un departament IT virtual.

Networld Buget IT Handshake