Servicii de hosting

Pachete de gazduire web cu acces cPanel/WHM si stocare SSD ideale oricarui tip de website sau magazin online

shape

Gazduire web SSD pentru site, manazin online sau email

Serviciile SSD Shared Hosting ofera de obicei suport de baza pentru statistici web, servicii de e-mail si webmail, instalatii de scripturi auto, PHP si MySQL actualizate. Punctul forte al SSD-urilor este viteza, acestea fiind de aproximativ 3 ori mai rapide decat mediile de stocare traditionale, atat datorita elementelor component, cat si a tehnologiei de cautare a informatiei.

Micsorarea timpului de raspuns al unui website este critica

Site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal necesita acces rapid la informatii, iar SSD Shared Hosting sunt mult superioare vitezei HDD-urilor. Viteza timpului de acces le recomanda ca varianta ideala pentru site-uri dinamice si cu trafic mare, precum retele de socializare sau magazine online.

Accesul rapid la date reprezinta un avantaj competitiv pentru site-urile care utilizeaza SSD hosting, timpul de raspuns avand o influenta semnificativa asupra comportamentului vizitatorilor: aproximativ 25% dintre potentialii clienti abandoneaza cautarea si parasesc site-ul in cazul in care paginile se incarca lent. De aceea, alegerea solutiei de gazduire potrivite face diferenta si contribuie la succesul unei afaceri.

Networld IT&C ofera solutii stabile, scalabile si foarte rapide de gazduire SSD Shared Hosting in Romania, cu responsabilitatea unui partener de incredere pe care te poti baza oricand.

OPTEAZA PENTRU SERVICII INFORMATICE DE CALITATE. SOLICITA OFERTA!

Solutia curenta de gazduire web NU este scalabila sau flexibila?

Contacteaza-ne si te ajutam sa descoperi solutia optima de hosting pentru afacerea ta

Afla mai multe.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: