SSD Shared Hosting - Networld IT&C - utilizeaza memorie nevolatila
2412
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2412,page-child,parent-pageid-1952,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SSD Shared Hosting

Pentru persoanele ce au nevoie de servicii de calitate, dar si o viteza mare SSD sharing hosting este solutia.

Am ajuns la soluţii stabile, scalabile şi foarte rapide de găzduire.SSD Shared Hosting în România cu responsabilitatea unui partener de încredere pe care te poţi baza oricând.

HDD-uri sunt alcatuite din piese, mecanisme, iar timpul de gasire a informatiilor este relativ mare. SSD-urile sunt mult mai rapide deoarece nu folosesc acelasi principiu.

In urma unor teste a reiesit faptul ca SSD-urile sunt mai rapide cu aproximativ 3 ori decat mediile de stocare traditionale. Pentru o viteza mare SSD hosting este solutia.

Este foarte important pentru site-urile dinamice bazate pe date si pentru cele cu foarte mult trafic precum Facebook sau Twitter viteza timpului de acces. Timpul este necesar pentru a localiza mai intai zona de date, urmand ca apoi sa fie citita sau scrisa. Solicita oferta pentru SSD Shared Hosting.

HDD-uri acest lucru poate varia de la 15-20 de milisecunde. SSD Shared Hosting va reduce acest timp la doar 0,2 milisecunde. SSD-urile ofera un avantaj enorm intr-o lume in care micsorarea timpului de raspuns al unui site web este critica.

Site-urilor ce folosesc SSD hosting au ca si avantaj competitiv accesul rapid la date, acest lucru avand o importanta deosebita pentru site-urile moderne bazate pe date care genereaza dinamic pagini de la sute de interogari a bazei de date.

Daca HDD-urile salveaza informatii pe discuri rotative si mareste durata de acces. SSD Shared Hosting va ofera acces la informatie simultan, iar site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal pentru a rula foarte bine au nevoie de acces la informatii intr-un timp foarte scurt.

Gazduirea magazinelor online pe SSD Shared Hosting este solutia pentru a face ca acesta sa se miste extrem de rapid.

Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.

Serviciile SSD Shared Hosting oferă de obicei suport de bază pentru statistici web, servicii de e-mail și webmail, instalații de scripturi auto, PHP și MySQL actualizate