Proiectare, instalare si administrare retele de calculatoare

De la extinderi simple de birouri pana la amenajari complete de camere de comunicare si amenajari de birouri comerciale, Networld IT&C ofera solutii complete de proiectare si executie, configurare si administrare a retelelor de calculatoare, prin cablare structurata sau retele WIFI

shape

Proiectarea, instalarea si configurarea unei retele IT (cablata sau retea WIFI)

Accesul rapid si eficient la informatii si resurse interne reprezinta un element cheie in cadrul oricarei companii – un sistem de conectare performant confera siguranta, performanta si influenteaza in mod substantial activitatea si rezultatele obtinute.

Acest lucru se poate realiza prin configurarea unei retele de calculatoare, care leaga doua sau mai multe computere prin cabluri metalice/fibra optica sau prin legaturi wireless, precum WiFi sau bluetooth. Astfel, un calculator poate accesa date, programe sau facilitati de pe alt calculator conectat la aceeasi retea.

De la simple extinderi de spatii de birouri pana la completari de resedinte pentru camere si spatii comerciale, Networld IT&C ofera solutii (de cablare structurate) complete (pentru instalarea cablurilor CAT5, CAT5e, CAT6 si CAT6A.) de proiectare, implementare si administrare a unei retele de calculatoare securizata, in functie de nevoile si posibilitatile clientului.

Realizarea unei retele de date interne stimuleaza cresterea eficientei activitatii companiei, oferind membrilor echipei accesul rapid la informatiile stocate pe alt calculator/laptop conectat la retea, fara a necesita livrarea acestora.

Avantajele lucrului intr-o retea de calculatoare includ:

Proiectarea, crearea, configurarea si administrarea unei retele de calculatoare presupun o serie de investitii, insa efectele acesteia transced costurile, contribuind in mod direct la succesul afacerii tale.

O retea de calculatoare se construieste prin parcurgerea mai multor pasi:

  • Analizarea firmei
  • Analiza spatiului
  • Proiectarea retelei de calculatoare
  • Cablarea, Instalarea și Configurarea
  • Testarea și acceptața rețetei
  • Administrarea retelei

Iti oferim instalare livrata sub forma unei singure solutii la cheie. Se pot furniza si instala dulapuri de date sau server, Patch Panels si solutii de gestionare a cablurilor.

TESTAREA SI OPTIMIZAREA UNEI RETELE IT

Pentru a testa intreaga infrastructura este utilizata cea mai recenta tehnologie, rezultand instalatii de cablare fiabile, acoperite de garantia producatorului.

Iti doresti ca reteaua WIFI sa fie calibrata in parametrii?

Echipa noastra de experti in domeniul IT iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne acum!

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: