Servere dedicate pentru performanta afacerii tale - Networld IT&C
1305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1305,page-child,parent-pageid-1952,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Hosting Dedicat

Iti punem la dispozitie servere dedicate ce reprezinta solutia perfecta pentru o companie mare care are nevoie de stabilitate si detine un numar mare de clienti. Apeland la hosting dedicat beneficiezi de o flexibilitate maxima, securitate si control asupra aplicatiilor instalate.

In prezent exista in piata pachete de gazduire web ce ofera acces la cPanel/WHM si stocare SSD ceea ce reprezinta avantaje importante pentru orice website sau magazin online. Iti oferim servere dedicate ce aduc o serie de avantaje precum:

  • conectivitate permanenta;
  • firewall la cerere;
  • posibilitatea realizarii de backup-uri;
  • conexiunea este monitorizata in permanenta 24x7x365;
  • servicii uptime;
  • adrese de IP rutabile.

Alege servere dedicate ce pun la dispozitie resursele necesare clientilor ce achizitioneaza planuri de hosting dedicat, planuri ce ofera o cantitate mare de spatiu si o latime de banda mare pentru acestia.

Daca va aflati in faza de crestere, iar volumul de trafic este tot mai mare, trebuie sa achizitionati un plan de hosting dedicat adica servere dedicate, deoarece veti depasi limita utilizarii de pe banda serverului partajat urmand ca serviciul de gazduire a contului dvs. sa fie oprit automat. Astfel de momente pot afecta imaginea firmei dumnevoastra deoarece site-ul ,server email va deveni nefunctional.

Servers

Alegeti servere dedicate daca va doriti calitate si performanta.

Solutia este trecerea la servere dedicate achizitionarea la un plan de hosting dedicat. Un astfel de plan este mai scump, dar permite utilizarea tuturor resurselor unui server dedicat, control asupra aspectelor legate de serverul si domeniul dvs. care nu sunt posibile cu un plan de shared hosting.

Folosind servere dedicate va imbunatatiti viteza de incarcare a site-ului, acesta permitandu-va sa aveti o latime de banda de 100/1000 MB pe secunda. Se intampla des sa vedeti site-uri mari gazduite pe shared hosting, iar viteza lor de incarcare sa fie foarte mica. In contextul in care oamenii sunt tot mai grabiti si isi doresc ca totul sa se realizeze intr-o fractiune de secunda, viteza de incarcare a site-ului este un indicator mic care poate face diferenta in evolutia afacerii dumneavoastra.