Dezvoltare web pentru afacerea ta - Networld IT&C
1275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1275,page-parent,page-child,parent-pageid-420,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Web Development

Experienta acumulata acopera toate aspectele de dezvoltare web pentru a lansa proiecte de success.

Avem o abordare cuprinzătoare pentru dezvoltare web pornind de la partea de programare cat și pentru web design și conținut. Scopul nostru este de a dezvolta site-ul dvs. nu numai pentru a rang superior în motoarele de căutare, dar pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență pentru utilizatori.

Va oferim o gama larga de servicii web development care includ site-uri de e-commerce, platforme, portaluri, solutii software personalizate, mobile nativ și hibride și aplicații pentru tablete sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a afișa serviciile. Noi vă putem ajuta cu toate cerintele dumneavoastra.

Solutii E-commerce

Compania noastra dispune de soluții de succes pentru a dezvolta software-ul de comert electronic pentru afacerile online.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltare web in sisteme de management al continutului (CMS) pentru a vă permite să gestioneze eficient conținutul site-ului..

PHP and JS Development

Va punem la dispozitie servicii de dezvoltare de software în: PHP, Magento, WordPress, C#, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

Solutii Web Personalizate

Construim solutii personalizate in functie de necesitatiile clientilor, web based, bazate pe solutii open source precum Symfony, CodeIgniter si Laravel.

Intranet / Sharepoint

Echipa noastra dezvolta solutii personalizate pentru intranet-uri, integrare Sharepoint și de gestionare a fisierelor.

27

Soluții E-Commerce

117

Site-uri Prezentare

230

Proiecte Dezvoltare Web

17

Dezvoltatori Web Frontend & Backend

Dezvoltare web – Solutii multi platforma si design responsive

In web development efectuam teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive majore, precum browsere si sisteme de operare înainte de a lansa un site. Testarea este efectuată atât ca utilizator și ca administrator pentru a asigura site-ul dvs. este modern și receptiv.

Dezvoltare web – Testare in mediu de dezvoltare

Folosim instrumente complexe de colectare de conținut, care permit vizualizarea conținutului în ceea ce privește arhitectura site-ului, la care vom face schimbări în echipa ta înainte de lansarea site-ului. De asemenea, aveți acces la versiune de testare la site-ul dvs., care este găzduit pe serverele noastre în timpul procesului de dezvoltare web.