Microsoft 365 / Office 365

Microsoft 365 (denumit anterior Office 365) este o solutie software pe baza de abonament care ofera o gama diversificata de planuri adaptate nevoilor fiecarui client, fie ca este vorba despre versiuni business (pentru firme ori intreprinderi) sau destinate utilizarii acasa.

shape

De ce ati dori sa migrati la Microsoft 365?

Provocarile pandemiei pentru majoritatea afacerilor includ integrarea muncii de acasa in cotidian, cu provocarile sale: necesitatea lucrului colaborativ, sedinte virtuale si necesitatea unei mai bune organizari a documentelor.

Microsoft 365 va permite sa rămâneți conectat cu angajații și clienții, indiferent dacă lucrați de la distanță sau de la locul de muncă. Puteti sa găzduiți întâlniri online, sa efectuați apeluri, sa discutați pe chat, sa partajați fișiere și sa colaborați în timp real cu Microsoft Teams. Aveti si stocarea documentelor in cloud plus serviciile de email si calendar cu Outlook si Calendar

Protejarea împotriva virușilor, malware-ului, tentativelor de phishing, ransomware-ului, spamului și altor amenințări, protejarea datelor firmei si a clientulor, gestionarea accesului la documentele companiei sunt alte motive plauzibile

Reducerea costurilor si cresterea productivitatii sunt alte motive pentru care multi au ales solutia Microsoft 365

Microsoft 365 - o imagine de ansamblu

In esenta, este un mediu cloud cu potential major in cresterea productivitatii, care integreaza suita Microsoft Office (incluzand aplicatii Office premium precum Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, OneNote si Outlook in cele mai recente versiuni) impreuna cu serverele gazduite de Microsoft (cum ar fi SharePoint, Exchange si Skype for Business). Ofera, de asemenea, spatiu de stocare suplimentar in cloud, cea mai buna flexibilitate, scalabilitate, usurinta si rapiditate in implementare si utilizare, precum si solutii de securitate avansata la nivel de intreprindere.

Migrarea catre Microsoft 365 este un proces simplu

Plan adresat companiilor, Microsoft 365 Business este o solutie software care poate fi instalata pe mai multe dispozitive (atat PC, cat si Mac), confera acces oricand si oriunde si imbunatateste oferta standard Microsoft Office cu cele mai recente aplicatii si o gama larga de functii suplimentare.

Care sunt avantajele solutiei Microsoft 365 Business?

Flexibilitate completa: poate fi accesat prin WiFi de pe orice dispozitiv, oricand si de oriunde. In consecinta, reducerea costurilor aferente spatiului de lucru prin implementarea sistemului de lucru remote.
Utilizarea de aplicatii software cu care tu si echipa ta sunteti deja familiarizati, fara a fi necesare training-uri suplimentare
Implementarea optimizata a PC-urilor cu Windows Auto Pilot
Policy management wizard. Consola Self Services Portal de administrare unica pentru configurarea si gestionarea utilizatorilor si a dispozitivelor
Securitate proiectata si incorporata in platforma
Timp de functionare garantat 99,9%, pentru un workflow cu eficienta maxima
Abonament lunar la un pret accesibil, care include actualizari de software automate, fara costuri suplimentare (autoinstalarea aplicatiilor Microsoft Office pe PC-urile cu Windows 10 si actualizari constante ale pachetului Office si Windows 10 Pro)
Spatiu de stocare in OneDrive Cloud, asistenta tehnica si multe alte servicii incluse in abonament
Rapid, usor de utilizat si convenabil la scara si evolutie in raport cu dezvoltarea afacerii tale

Te-ai convins ca migrarea catre Microsoft 365 va avea un impact pozitiv asupra companiei tale?

Ce trebuie sa mai stii despre Microsoft 365 Business

Nu suporta hibridizare cu Ad local – foloseste exclusiv cloud
Nu ofera eDiscovery, legal hold, aplicatii Office livrate prin TS (Remote Desktop Services[RDS], sistem telefonic sau plan de apelare)

Nu ofera Windows 10 Pro. Beneficiezi de upgrade si un kit de instalare, care necesita o licenta de Windows Pro 7, 8 sau 10 actualizat la zi.

Networld IT&C va ajuta cu licentele, instalarea, configurarea si administrarea suitei Microsoft 365

Te ajutam sa implementezi Microsoft 365 si iti stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

 

Stii sau vrei sa stii pe unde sunt stocate datele tale?

Afla cu ajutorul specialistilor nostri!

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: