Online marketing

Iti oferim servicii complete de Online Marketing cu focus pe crearea si administrarea paginilor de Facebook, derularea campaniilor de advertising si elaborarea de date privind traficul : Facebook, YouTube, Twitter,Instagram sau Google Ads.

shape

Servicii marketing online - Google ads, promovare prin social media, content marketing

In conditiile tendintei constante de digitalizare, marketingul online reprezinta cea mai potrivita strategie de crestere a vanzarilor si promovare pentru compania ta.

Clienti, colaboratori, parteneri de afaceri sau furnizori – existenti sau potentiali – cu totii sunt prezenti in mediul online: acestia cauta, ofera sau prezinta servicii si produse sau fac parte din publicul tinta al companiei tale. De aceea, o campanie eficienta de marketing online creste semnificativ sansele de a mari randamentul firmei, precum si de a initia sau dezvolta noi parteneriate.

Iti oferim servicii complete de online marketing, cu focus pe crearea si administrarea paginilor de Facebook, derularea campaniilor de advertising si elaborarea de date privind traficul pe platforme variate, precum Facebook, YouTube, Instagram, Twitter sau Google Ads.

Campanii Google Ads
Campanii Google Ads

Campanii Google Ads

Iti doresti ca site-ul tau sa ajunga pe prima pagina in Google? Urmaresti sa cresti numarul de clienti si volumul vanzarilor online?
In acest caz, campaniile PPC derulate in Google Ads sunt solutia potrivita pentru tine!

O campanie Google Ads inseamna mai mult decat un anunt platit. Pentru a obtine rezultatele dorite, un expert in Google Ads analizeaza in detaliu prezenta ta in online, competitorii, profilul clientului ideal si seteaza campaniile targetat pe profilul afacerii tale.

Derulam tipuri de campanii Google Ads variate, printre care:

 • Campanii Google Search
 • Campanii Google Display
 • Campanii Youtube Ads

Indiferent de tipul de continut al campaniei Google Ads (anunturi bazate pe keywords in Google Search sau imagini, bannere, videoclipuri, animatii HTML5 in Display si Youtube etc), este esential ca mesajul sa ajunga la oamenii potriviti. Noi te putem ajuta.

Campaniile noastre de Google Ads includ:

 • Analiza afacerii tale in online, precum si analiza concurentei
 • Identificarea cuvintelor cheie si analiza rezultatelor in cautari
 • Crearea anunturilor si optimizarea lor permanenta
 • Solutii de crestere pentru domeniul e-commerce
 • Monitorizarea si raportarea rezultatelor
 • Suport tehnic

Social Media Marketing. Promovare pe Facebook, Instagram…

Fie ca ai un website de prezentare, un blog sau un magazin online, cu siguranta iti doresti ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila, sa cresti vanzarile si traficul pe site.
In continua dezvoltare in Romania, promovarea pe retele sociale este cea mai eficienta solutie pentru cresterea semnificativa a prezentei in online si pentru a genera volumul de vanzari dorit, in cativa pasi simpli.

Ce iti oferim:

 • Creare si administrare pagina Facebook si cont de Instagram
 • Setare si configurare Business Manager si cont de publicitate
 • Plan de marketing ce vizeaza atat cresterea organica a paginilor, cat si campanii platite
 • Implementare Facebook Pixel
 • Campanii de promovare targetate pe promovarea produselor sau a serviciilor in Facebook Ads si Instagram Ads
 • Monitorizarea, analiza si raportarea rezultatelor

Facebook este cel mai eficient mediu de crestere a afacerii si de a genera rezultatele dorite, prin intermediul mai multor obiective de reclama:

 1. Brand awareness
 2. Engagement
 3. Conversions

Iti doresti o pagina de Facebook care sa genereze clienti constant, sa reprezinte imaginea companiei tale in mediul online si sa promoveze produsele sau serviciile in campanii targetate? Indiferent de obiectivul tau, noi iti punem la dispozitie solutia.
Contacteaza-ne si stabilim impreuna cel mai potrivit plan de promovare.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

E-mail marketing

E-mail-ul este un canal de promovare eficient, accesibil si cu costuri mici. De aceea, campaniile de e-mail marketing sunt vitale pentru orice companie care isi doreste sa se afle permanent in contact cu clientii.

Marketingul prin e-mail este un instrument „in house” de care afacerea ta poate profita din plin, cu conditia sa fie trimis intr-un format profesional, coerent si atractiv. Avand posibilitatea de automatizare, newsletter-ul este o metoda de promovare rapida si masurabila, deoarece peste 90% dintre consumatori isi verifica e-mailul zilnic.

Iti oferim tot ce ai nevoie pentru campanii de e-mail marketing eficiente:

 • Concepem strategia de e-mail marketing
 • Construim si segmentam baza de date
 • Proiectam newsletter-ul in functie de publicul tau, de criterii diverse si de mesajul pe care doresti sa il comunici
 • Monitorizam si raportam rezultatele

Dezvolta-ti afacerea cu ajutorul campaniilor de e-mail si bucura-te de vanzari mai mari!

Content Marketing
Content Marketing

Content Marketing

Marketingul prin continut este una dintre cele mai eficiente strategii de promovare in prezent. Bazat pe conceptul de storytelling, atunci cand este folosit corect ofera vizitatorilor website-ului continut de valoare, autentic si educativ si imbunatateste interactiunea cu brand-ul.
Content marketingul imbraca mai multe forme, de la articole de blog, continut video, advertoriale, e-books, podcasturi, cat si content redactat sub forma de studii de piata, rapoarte sau infografice.

Ce beneficii poate aduce content marketingul afacerii tale?

 1. Imbunatatesti si consolidezi imaginea companiei, prin vizibilitate, pozitionare in piata, recunoastere, incredere si loialitate
 2. Atragi potentiali clienti
 3. Construiesti relatii valoroase si de durata
 4. Transmiti informatii utile despre activitatea firmei
 5. Promovezi activitati suplimentare in care este implicata compania ta – voluntariat, sustinerea mediului, actiuni comunitare etc
 6. Construiesti o reputatie pozitiva, incredere si valoare a brandului
 7. Costuri reduse – de 3 ori mai ieftin decat publicitatea online traditionala

Nu ai experientă pe online, dar ai nevoie sa oferi servicii online?

Iti oferim servicii de online marketing la cea mai inalta calitate.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: