Gazduire Web SSD | VPS | Inregistrare domenii - Networld IT&C
1952
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1952,page-parent,page-child,parent-pageid-420,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Hosting

Pachete de gazduire web cu acces cPanel/WHM si stocare SSD ideale oricarui tip de website sau magazin online

Am ajuns la solutii stabilede gazduire web, scalabile si foarte rapide de gazduire VPS-VDS in Romania pe care le propunem cu responsabilitatea unui partener de incredere pe care te poti baza oricand.

Gazduire web server virtual privat (VPS, sau cu alt nume Servere Virtual Dedicat, VDS) este o metoda de a partajare a unui server. Fiecare server virtual are instalat propriul sistem de operare si fiecare servere poate fi resetat independent.

Gazduire web a site-urilor se face pe servere Dell si HP, echipate cu procesoare rapide Intel XEON Quad Core 2.6 GHz, cu hard- discuri SSD conectate in matrice RAID hardware, memorii RAM de tip ECC.

In timp ce cPanel ofera o gama larga de caracteristici care le permit sa controleze aproape fiecare aspect al site-urile lor, WHM va ofera posibilitatea de a gestiona fiecare cont de hosting pe server. Orice pachet de gazduire web sau masina WHM detine panoul de control final. Cei care cumpara planuri de reseller hosting va primi panoul de control pentru WHM.

[rpt name=”titlu-pricing-tabel”]

Conectivitate Permanenta

la Internet, securizata, fara costuri suplimentare (trafic nelimitat) pentru toate pachetele de gazduire web.

Uptime garantat 99.9%

Garantam o functionare minima a retelei de 99.9% din timpul total de operare la toate pachetele noastre de servicii de gazduire web.

Adrese de IP rutabile

dedicate VPS-ului dumneavoastra (fara costuri suplimentare)

Firewall la cerere

restrictii/protocol, porturi etc

Monitorizarea conexiunii

24 x 7 x 365; Clientul este informat imediat si automat prin e- mail in cazul unor eventuale probleme de calitate sau de conectivitate, chiar daca evenimentul se intampla noaptea, in week-end, in timpul sarbatorilor , cand in mod normal nu ar putea afla daca au existat probleme.

Solutie scalabila

pentru a putea rezolva cerintele viitoare de crestere

Compensarea neconditionata

pentru eventualele perioade de nefunctionare din vina Networld IT&C sau a tertilor implicati in furnizarea serviciului

REAL TIME FULL BACKUP

24 x 7 x 365; Clientul este informat imediat si automat prin e- mail in cazul unor eventuale probleme de calitate sau de conectivitate.

AUTO SNAPSHOTS

periodic se fac snapshots (poze) ale vps-ului. Vom pastra snapshots ale vps-ului astfel: pt ultimele doua ore si pentru ultimele doua zile. Clientul poate cere restore din snapshots si vps-ul va fi repus in starea de la data cand s-a facut snapshot-ul.