Servicii de hosting

Pachete de gazduire web cu acces cPanel/WHM si stocare SSD ideale oricarui tip de website sau magazin online

shape

Servicii de Hosting

Pentru companiile care nu au un department propriu de IT dar au nevoie de servicii si/sau sisteme IT complexe, gazduirea infrastructurii poate fi asigurata de catre specialistii Networld IT&C, impreuna cu administrare acesteia la nivel profesionist, urmand cele mai sigure standard si bune practice in domeniu.
In functie de nevoile si posibilitatile clientului, de complexitatea, volumul de date sau performantele necesare, Networld IT&C asigura servicii de inalt profesionalism prin mai multe pachete de servicii de hosting dedicate.

Atat in cazul companiilor mari, care desfasoara o activitate intensa si detin un numar crescut de clienti, cat si pentru firmele aflate in plina dezvoltare, cu un volum de trafic in crestere, serviciile de hosting dedicat reprezinta solutia perfecta.
Iti punem la dispozitie servere dedicate, care iti confera flexibilitate maxima, stabilitate, securitate si control asupra aplicatiilor instalate. Astfel, beneficiezi de planuri de hosting dedicat care iti asigura o cantitate mare de spatiu si o latime de banda mare, pentru a evita situatii neplacute, precum perturbari in functionalitatea site-ului sau a functiei de primire si trimitere email, care ar putea afecta imaginea si activitatea companiei .
Desi un plan de hosting dedicat presupune un cost mai mare, avantajele in raport cu utilizarea unui server partajat vor face diferenta in evolutia afacerii tale.

Serviciile SSD Shared Hosting ofera de obicei suport de baza pentru statistici web, servicii de e-mail si webmail, instalatii de scripturi auto, PHP si MySQL actualizate. Punctul forte al SSD-urilor este viteza, acestea fiind de aproximativ 3 ori mai rapide decat mediile de stocare traditionale, atat datorita elementelor component, cat si a tehnologiei de cautare a informatiei.
Micsorarea timpului de raspuns al unui website este critica
Site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal necesita acces rapid la informatii, iar SSD Shared Hosting sunt mult superioare vitezei HDD-urilor. Viteza timpului de acces le recomanda ca varianta ideala pentru site-uri dinamice si cu trafic mare, precum retele de socializare sau magazine online.
Accesul rapid la date reprezinta un avantaj competitiv pentru site-urile care utilizeaza SSD hosting, timpul de raspuns avand o influenta semnificativa asupra comportamentului vizitatorilor: aproximativ 25% dintre potentialii clienti abandoneaza cautarea si parasesc site-ul in cazul in care paginile se incarca lent. De aceea, alegerea solutiei de gazduire potrivite face diferenta si contribuie la succesul unei afaceri.

Serverele virtuale private VPS reprezinta un tip de hosting hibrid intre gazduirea partajata (shared hosting) si hostingul dedicat. Datorita acestui echilibru excelent intre avantaje ale unui server dedicat, precum controlul total, si un buget restrans, VPS-ul este cea mai utilizata solutie de gazduire in prezent.
Desi utilizatorii nu au intotdeauna nevoie de toate resursele pe care le au la dispozitie, posibilitatea de a creste nivelul calitatii solutiilor informatice si, implicit, a activitatii companiei, face din VPS-uri solutia ideala inainte de a trece la utilizarea serverelor dedicate.

Nu ai experientă pe online, dar ai nevoie sa oferi servicii online?

Iti oferim servicii de online marketing la cea mai inalta calitate.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: