Servicii de hosting

Pachete de gazduire web cu acces cPanel/WHM si stocare SSD ideale oricarui tip de website sau magazin online

shape

Gazduire VPS SSD pentru site, manazin online sau email

Serverele virtuale private VPS reprezinta un tip de hosting hibrid intre gazduirea partajata (shared hosting) si hostingul dedicat. Datorita acestui echilibru excelent intre avantaje ale unui server dedicat, precum controlul total, si un buget restrans, VPS-ul este cea mai utilizata solutie de gazduire in prezent.

Desi utilizatorii nu au intotdeauna nevoie de toate resursele pe care le au la dispozitie, posibilitatea de a creste nivelul calitatii solutiilor informatice si, implicit, a activitatii companiei, face din VPS-uri solutia ideala inainte de a trece la utilizarea serverelor dedicate.

VPS-ul confera o serie de avantaje:

  • Acces root
  • Libertate totala (serverul poate fi configurat in mod independent, conform dorintei clientului, si poate fi instalat orice tip de software)
  • Securitate crescuta, cu niveluri de protectie multiple
  • Adresa IP dedicate
  • Parole unice pentru fiecare utilizator
  • Resurse garantate
  • Posibilitatea realizarii de upgrade-uri
  • Cost mult mai redus in comparatie cu hostingul dedicat

Pretul mai scazut al unui VPS comparativ cu serverele dedicate se datoreaza faptului ca se plateste doar costul aferent utilizarii acestuia, fisierele fiecarui client fiind complet izolate de celelalte conturi. Totodata, desi VPS alocare CPU (procentaj din procesorul serverului dedicat care este alocat unui utilizator) si memoria RAM sunt partajate intre toate site-urile gazduite, portiuni ale resurselor sunt intotdeauna dedicate fiecarui cont.

Astfel, oferind mai multa flexibilitate decat gazduirea de tip shared alaturi de numeroase avantaje ale serverelor dedicate, VPS poate constitui solutia optima pentru companii mici sau start-up-uri, precum si etapa antermergatoare configurarii unui hosting dedicat.

CONSIDERI CA VPS-UL POATE FI ALEGEREA POTRIVITA SI PENTRU AFACEREA TA?
CONTACTEAZA-NE SI AFLA MAI MULTE!

Ai nevoie de un serviciu de hosting performant si la un pret competitiv?

Apeleaza la specialistii Networld IT&C. Solicita o oferta de consultanta!

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: