Extindere, optimizare si administrare infrastructura IT | Externalizare servicii IT

Ai decis ca afacerea ta are nevoie de o retea IT, sau de optimizarea sau extinderea retelei IT? Administrarea retelei IT sau a sistemelor IT iti da batai de cap? Te ingrijoreaza conexiunea la internet sau securitatea datelor tale? Vrei sa scapi de grija serverelor proprii si te gandesti sa te muti in cloud? Pentru toate acestea, noi, Networld IT&C, avem solutii.

shape
 

Crearea, actualizarea, optimizarea si administrarea infrastructurii IT

Ai decis ca ai nevoie de o retea IT, sau de optimizarea sau dezvoltarea acesteia? Vrei să scapi de grija gestionării acesteia?

Networld IT&C iti ofera solutii complete si performante pentru dezvoltarea si administrarea  infrastructurii IT prin servicii de consultanta, proiectare rețele IT, configurare si administrare retele IT, suport IT dedicat sau chiar gazduirea retelei  in cloud sau pe serverele proprii, cu migrarea serviciilor IT gazduite.

Indiferent de dimensiunea si maturitatea companiei, o infrastructura IT fiabila, scalabila si adaptabila, administrată profesionist este vitala pentru eficiența și siguranța afacerii dumneavoastră.

Infrastructura IT consta in totalitatea componentelor hardware (numita si infrastructura fizica), precum si in elementele de software (sisteme si aplicatii) utilizate in cadrul unei companii.

Infrastructura IT fizica este compusa din echipamente si dispozitive care faciliteaza comunicarea interna a firmei. Functionalitatea acesteia in conditii optime este de o reala importanta pentru desfasurarea eficienta a activitatilor companiei. In cazul in care exista defectiuni la nivel de hardware, sau in scop preventiv, este recomandata efectuarea unui audit privind evaluarea infrastructurii.

Extinderea infrastructurii IT sau migrarea in cloud | Externalizarea infrastructurii IT

Expertii nostri cunosc importanta unei infrastructuri IT eficiente si te vor ajuta sa o planifici si sa o realizezi in cel mai adecvat mod in raport cu nevoile și posibilitățile afacerii tale.

De exemplu, daca urmaresti extinderea companiei prin reorganizare si recrutare personal, probabil va fi necesara achizitia de PC-uri/laptopuri, licente software, cat si alte echipamente de interconectare in reteaua actuala.
Pentru a demara construirea unei noi retele de calculatoare, primul pas consta in definirea cerintelor acesteia si stabilirea prioritatilor. Proiectarea, instalarea, configurarea si mentenanta software si hardware a acestor retele sunt doar cateva dintre aspectele aflate pe lista de cerinte de administrare a infrastructurii IT.

Fie ca ai nevoie de:

  • Un server de Windows sau Linux
  • O retea cablu si wireless
  • O conexiune "IN" internet
  • Solutii pentru a pastra reteaua in siguranta
  • O retea gazduita in Cloud

... si multe altele, venim in intampinarea tuturor nevoilor tale cu solutii fiabile de infrastructura IT la preturi competitive. Vezi toate pachetele disponibile!

Nu aveti suficient personal IT calificat?

Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor tale. Contacteaza-ne!

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: