SERVICII IT&C

Networld IT&C este o companie energica ce ofera servicii complete de intretinere sisteme informatice, audit si securitate a sistemelor informatice cat si implementarea noilor tehnologii.

shape

Networld IT&C - furnizorul ideal de servicii software, hardware si consultanta IT

In contextul impactului tot mai puternic al Internetului in toate domeniile de activitate si in continua evolutie a mediului IT, o prezenta online puternica, sustinuta prin campanii eficiente, este absolut necesara in cazul oricarei companii care doreste sa mentina un nivel competitiv pe piata si sa isi creasca cifra de vanzari.

Consultanta IT

Consultanta IT

Analiza situatiei existente, procesele si procedurile existente, unde trebuie implementate modificari sau schimbari.

Audit Tehnic IT

Audit Tehnic IT

In cadrul acestui serviciu va fi analizata structura IT, pentru a putea incadra toate resursele in cele trei nivele de risc: critic, important si non-critic.

Infrastructura IT

Implementare Infrastructura IT

Implementarea de solutii tehnice care sa usureze activitatea

Retele WiFi profesionale

Retele WIFI Profesionale

Configurarea si administrarea retelelor presupune doua sau mai multe calculatoare, astfel incat un calculator poate accesa datele, programele, facilitatile sau resursele unui alt calculator conectat la aceeasi retea.

Microsoft 365

Solutii Microsoft 365

Transformati-va ideile in documente cu aspect profesional. Obtineti informatii valoroase cu instrumentele de analiza. Transformati-va ideile in prezentari de impact. Toate avantajele Outlook, plus o gestionare puternica a clientilor si a contactelor.

Instalare si Configurare Servere

Instalare si Configurare Servere

Serverele reprezinta o componenta esentiala in cadrul unei infrastructuri IT, indiferent ca este vorba despre companii de mici dimensiuni sau corporatii.

Servicii Mentenanta IT

Intretinere a sistemelor nu se refera doar la schimbarile de hardware, software sau alte proceduri, aceasta presupune corectarea sau inlaturarea unor erori inca din faza de proiectare si creare a unui sistem informatic.

Securitate IT

Securitate IT

Asiguram masuri de precautie adecvate pentru a face fata problemelor de securitate si mentinerea sistemelor in functionare fara probleme.

Securitatea Datelor

Securitatea Datelor

Evaluam amenintarile si riscurile sistemelor, echipamentelor si aplicatiilor IT&C. Luam in considerare cat sunt de valoroase, sensibile sau confidentiale informatiile, apoi implementam controale de securitate, politici de acces, masuri si proceduri.

Servicii de Hosting

Servicii de Hosting

Iti punem la dispozitie servere dedicate ce reprezinta solutia perfecta pentru o companie mare care are nevoie de stabilitate si detine un numar mare de clienti. Apeland la hosting dedicat beneficiezi de o flexibilitate maxima, securitate si control asupra aplicatiilor instalate.

Solutii Web personalizate

Solutii Web personalizate

Va oferim o gama larga de servicii web development care includ site-uri de e-commerce, platforme, portaluri, solutii software personalizate, mobile nativ si hibride si aplicatii pentru tablete sau pur si simplu un site care actioneaza ca portofoliu online pentru a afisa serviciile. Noi va putem ajuta cu toate cerintele dumneavoastra.

Online Marketing

Online Marketing

Iti oferim servicii complete de Online Marketing cu focus pe crearea si administrarea paginilor de Facebook, derularea campaniilor de advertising si elaborarea de date privind traficul : Facebook, YouTube, Twitter,Instagram sau Google Ads.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii