Servicii: , Instalare si Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Networld IT&C
420
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-420,page-parent,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Servicii Networld IT&C

Networld IT&C este o companie energica ce ofera servicii complete de intretinere sisteme informatice, audit si securitate a sistemelor informatice cat si implementarea noilor tehnologii.

Intretinerea Sistemelor Informatice

Nu se refera doar la schimbarile de hardware, soft sau alte proceduri. Presupune corectarea sau inlaturarea erorilor inca din faza de proiectare.

Auditul Sistemelor Informatice

In cadrul acestui serviciu va fi analizata structura IT, pentru a putea incadra toate resursele in cele trei nivele de risc: critic, important si non-critic.

Securitate IT

Asiguram masuri de precautie adecvate pentru a face fata problemelor de securitate si mentinerea sistemelor in functionare fara probleme.

Hosting

Pachete de gazduire web cu acces cPanel/WHM si stocare SSD ideale oricarui tip de website sau magazin online.

Web Development

Dezvoltam website-uri care ofera cu adevarat cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Graphic & Web Design

Intr-o lume digitala, primele impresii sunt vitale si un web design remarcabil este cheia succesului. Utilizatorilor apreciaza sa viziteze site-uri care sunt estetic atragatoare si usor de navigat.

RECENZII