Servicii: , Instalare si Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Networld IT&C
420
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-420,page-parent,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Servicii Networld IT&C

Networld IT&C este o companie energică ce oferă servicii complete de întreţinere sisteme informatice, audit şi securitate a sistemelor informatice cât şi implementarea noilor tehnologii.

Întreținerea Sistemelor Informatice

Nu se referă doar la schimbările de hardware, soft sau alte proceduri. Presupune corectarea sau înlăturarea erorilor încă din faza de proiectare.

Auditul Sistemelor Informatice

În cadrul acestui serviciu va fi analizată structura IT, pentru a putea încadra toate resursele în cele trei nivele de risc: critic, important şi non-critic.

Securitate IT

Asigurăm măsuri de precauție adecvate pentru a face față problemelor de securitate și menținerea sistemelor în funcționare fără probleme.

Hosting

Pachete de găzduire web cu acces cPanel/WHM și stocare SSD ideale oricărui tip de website sau magazin online.

Web Development

Dezvoltam website-uri care ofera cu adevărat cea mai bună experiență pentru utilizatori.

Graphic & Web Design

Într-o lume digitală, primele impresii sunt vitale si un web design remarcabil este cheia succesului. Utilizatorilor apreciaza sa viziteze site-uri care sunt estetic atrăgătoare și ușor de navigat.

RECENZII