Mentenanta si administrare site web - Networld IT&C
1287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1287,page-child,parent-pageid-1275,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Mentenanta si administrare site web

A detine un site web nu este un lucru caruia nu trebuie sa ii acordati atentie, dimpotriva, acesta are nevoie de mentenanta si administrare in permanenta pentru a functiona in conditii de maxima eficienta. Cele doua servicii mentenanta si administrare se disting prin aria lor de cuprindere. Desi exista tendinta de a fi confundate intre ele acestea sunt diferite.

Mentenanta este o actiune efectuata periodic prin care este actualizat si intretinut site-ul. Intretinerea site-ului reprezinta o necesitate indiferent de factorii care actioneaza asupra acestuia. Google efectueaza in permanenta actualizari ale algoritmului, iar pentru ca site-ul detinut sa va aduca rezultatele dorite, mentenanta reprezinta un serviciu fundamental.

Administrarea unui site presupune modificarea unor informatii continute in diferite sectiuni ala paginii web. Daca mentenanta actualiza site-ul si plugin-urile, administrarea va actualiza sau modifica imaginile, noutatile, ofertele speciale, produsele, categoriile de pe site si nu numai.

Aceste servicii le gasiti in general ca fiind un pachet pentru a economisi din timpul pe care managerii il au la dispozitie. Administrarea site-ului si mentenanta acestuia sunt un cumul de actiuni care converg spre actualizarea si verificarea informatiilor de pe un website.

Aceste servicii au ca si scop principal oferirea unor informatii corecte si complete vizitatorilor, ele aducand un plus de valoare prin oferirea de timp personalului de decizie si departamentului de marketing, acestia scapand de actiuni consumatoare de timp.

Avantajele oferite de serviciile de mentenanta si administrare a site-ului sunt:

  • securitatea ridicata a datelor si informatiilor;
  • rezolvarea problemelor in timp util care pot aparea;
  • navigarea este imbunatatita in mod constant;
  • costuri reduse deoarece nu presupune angajarea unui programator daca externalizati aceste servicii;
  • promtitudine, eficienta si rapiditate deoarece aveti la dispozitie in permanenta o firma ce se ocupa de starea site-ului dumneavoastra;
  • website actualizat in permanenta;
  • monitorizarea site-ului si a rezultatelor in motoarele cautare.

Contractarea serviciilor de mentenanta si administrare a site-ului va asigura o prezenta puternica in mediul online si maximizarea performantelor acestuia deoarece veti avea un site optimizat si actualizat in permanenta ce nu va avea probleme in timpul functionarii sau chiar si in astfel de cazuri, acestea vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil.