Intretinerea Sistemelor IT

Serviciile de intretinere a sistemelor IT sunt utile pentru companii ce au ca obiectiv performanta pe termen lung, pentru ca doar acordand o atentie deosebita acestor sisteme, activitatile se vor desfasura conform standardelor.

shape
 

Intretinerea Sistemelor IT

Intretinerea sistemelor informatice contribuie la protejarea datelor si ajuta la reducerea riscului aparitiei de probleme IT grave.
Alaturi de proceduri de afaceri precum schimbari de hardware sau software, intretinerea sistemelor informatice presupune activități specifice priving monitorizarea si verificarea echipamentelor în scopul menținerii acestora în stare de funcționare, precum si corectarea sau inlaturarea unor erori inca din faza de proiectare si creare a acestora. sau adaptarea acesteia la schimbările din business.
Serviciile de mentenanta IT se adreseaza si sunt utile in cazul companiilor care isi doresc performanta pe termen lung.

Exită trei tipuri de mentenanta, în funcție de scopul activității:

Mentenanta Corectiva.

Face parte din procedura de intretinere a sistemelor IT si consta in efectuarea de interventii si modificari in sistemul informatic, cu scopul de a repara si inlatura defecte sau erori de proiectare, programare sau implementare. Se desfasoara la solicitarea clientului, de obicei la apariția unor erori sau funcționări defectuoase a sistemelor IT, la sediul acestuia.

Mentenanta Adaptiva.

Are un grad mai redus de urgenta si consta in efectuarea de modificari in cadrul sistemului informatic cu scopul de a-i adauga un plus de valoare sau ca urmare a unor schimbări apărute în procesele de business.

Mentenanta Preventiva.

Consta in revizii periodice generale ale echipamentelor IT pe baza planului de revizii agreat. Implica schimbari majore asupra sistemelor informatice, avand ca scop preintampinarea unor posibile defectiuni si mentinerea echipamentelor in stare optima de functionare.

Ai nevoie de o implementare rapida a unui sistem informatic?

Haide sa discutam mai detaliat si impreuna vom alege solutia potrivita pentru tine

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: