Content Marketing | Content marketing is king | Networld IT&C
16556
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16556,page-child,parent-pageid-16375,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Content Marketing

Content marketing is king

Content marketing sau marketing prin continut este una dintre cele mai efieicnte strategii de promovare in prezent.

Aici ai cateva beneficii ale content marketing-ului pentru afacerea ta:

  • Imbunatatesti si consolidezi imaginea companiei
  • Atragi clienti potentiali
  • Construiesti relatii valoroase si de durata
  • Oferi informatii utile despre activitatea firmei
  • Promovezi si alte activitati in care este implicata firma ta- voluntariat, sustinerea mediului, actiuni comunitare etc

Insa cel mai mare beneficiu al marketingului prin continut este ca te ajuta sa construiesti o reputatie pozitiva a brandului, sa oferi incredere si valoare companiei.

Cu siguranta ai auzit de storrytelling! Atunci cand este folosit corect si ofera vizitatorilor website-ului sau clientilor tai continut de valoare, autentic si educativ, content marketing imbunatateste experienta si interactiunea cu brand-ul.

Indiferent de marimea afacerii este important sa oferi informatii interesante, autentice si relevante clientilor tai si sa iti cresti vizibilitatea brand-ului in piata.

Content marketing - marketing prin continut

Despre Content Marketing

Marketing-ul prin continut imbraca mai multe forme de la articole de blog, video content, advertoriale, ebooks, podcasting, cat si contnut redactat in forma studiilor de piata, rapoarte, infografice etc.

Este potrivit atat pentru B2B (clienti corporate) cat si B2C (persoane fizice) si ajuta foarte mult si sustine campaniile de promovare Google, campaniile in Social Media si optimizarea SEO.

Prin content marketing dezvolti o relatie permanenta cu clientii tai, distribuind materiale relevante, coerente si valoroase despre brand si despre serviciile si produsele tale.

De ce are nevoie business-ul tau de marketing prin continut?

E important sa stii ca marketingul prin continut este de trei ori mai ieftin decat publicitatea online traditionala.

In plus, s-a dovedit ca oamenii sunt mai predispusi sa cumpere de la un brand, dupa ce au citit un material util, informativ, educativ. Pe scurt content marketing umanizeaza brand-ul si iti construieste o experienta autentica cu clientii.

Stim ca orice firma isi doreste vanzari mai mari, mai multe. Indiferent ca este la inceput de drum sau are deja experienta pe piata. Insa marketing-ul prin continut iti ofera si alte avantaje, extrem de importante. Avantaje: vizibilitate, pozitionare in piata, recunoastere, incredere si loialitate.

Noi te ajutam nu doar cu crearea de continut de calitate ci si cu un plan de identificare a celor mai potrivite mijloace de promovare pentru afacerea ta.