Securitate IT întreţinere sisteme informatice, audit IT - Networld IT&C
1950
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1950,page-parent,page-child,parent-pageid-420,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Securitate IT

Asigurați-vă că luați măsuri de precauție adecvate pentru a face față problemelor de securitate IT și menținerea sistemelor care rulează fără probleme.

Probleme de Securitate IT

Securitate IT: Există mai multe surse de amenințări la adresă securității de exemplu:

Pierderea sau coruperea datelor

Datele sunt una dintre cele mai mări active. Protejați-le de probleme de securitate IT, cum ar fi amenințările fizice (incendiu, furt server și așa mai departe), atacuri rău intenționate și ștergerea accidentală.

Navigare Internet

In securitate IT trebuie sa luam in considerare hackerii și infractorii cibernetici care pot viza sistemele dvs. de afaceri, sau ai putea fi afectat de site - uri infectate, software - ul, viruși, troieni, spyware sau spam - (nesolicitate de e - mail).

Securizarea Sistemului IT

Componente Hardware și Software

Securitate IT: un firewall, care se află între rețeaua de calculatoare și la internet pentru a asigura protecția prin verificarea tuturor datelor care sunt trimise și primite. Un antivirus ar trebui să ruleze pe fiecare PC pentru a proteja împotriva virușilor, a programelor spion și a altor amenințări. Un filtru de spam va preveni junk e - mail provocând daune și întreruperi. Software de backup vă ajută să efectuați copii în condiții de siguranță a datelor importante.

Stabilirea unor proceduri standard

Astfel încât personalul dvs. să știe cum să prevină și pentru a răspunde la amenințările de securitate it în mod de lucru local sau online.

Depistarea precoce a problemelor

Poate minimiza daunele cauzate de un virus sau tentativă de hacking, încercănd să promoveze o abordare deschisă în raportarea problemelor de securitate it.

1. Evaluarea riscurilor de securitate IT eficientă

Un plan de securitate IT vă permite să înțelegeți vulnerabilătațile in sistemele informatice. Puteți lua apoi măsuri pentru a preveni aceste probleme care apar. Planul de securitate IT nu trebuie să fie un document lung care să acopere toate vulnerabilitățile de securitate posibile. Dar ar trebui să vă ajute să vă protejați datele și sistemele.

2. Scrierea planului de securitate IT

Gestionarea Activelor

Acestea sunt hardware, software, sistemele și datele care compun sistemul informatic si de securitate IT. Ele pot include programe de calculator, servere și servicii externe, cum ar fi găzduire web.

Evaluarea Riscurilor de Securitate

Stabilirea riscurilor de securitate IT ce ar putea amenința activele dumneavoastră. De exemplu, viruși, hackeri, daune fizice sau erori ale angajaților. Luați în considerare daunele pe care ar putea fi cauzate în fiecare caz în parte. De exemplu, în cazul în care serverul dvs. a fost luată off-line, ar putea compania dumneavoastră continuă să funcționeze?

Prioritizarea Protecției IT

După ce ați evaluat posibilele daune de la fiecare amenințare și probabilitatea producerii acestuia, puteți decide care dintre amenințări prezintă grad ridicat vulnerabilitate. De exemplu, s-ar putea determina că securitatea it a server-ului dvs. este mai importantă decât protecția calculatoarelor individuale.

3. Reducerea vulnerabilităților de securitate IT

După ce ați scris planul de securitate IT, ar trebui să se pună în aplicare recomandările:

  • Comunică planul personalului dumneavoastră. Asigurați-vă angajații pentru asumarea responsabilităților.
  • Asigurați-vă că au timp și resurse pentru a face modificările recomandate pentru sistemele IT.
  • Creați politici IT și stabiliți un calendar pentru punerea în aplicare a măsurilor.

4. Menținerea planului de securitate IT

Riscul de securitate IT a informațiilor pentru afacerea dvs. este în continuă schimbare, astfel încât ar trebui să se revizuiască în mod regulat planul de securitate. Fiți la curent cu vulnerabilități de securitate în curs de dezvoltare prin aderarea la buletine de la companii de securitate. Asigurați-vă că actualizați în mod regulat protecția dumneavoastră. De exemplu, prin actualizarea cu regularitate a software-ului anti-virus, astfel încât să fie protejate împotriva celor mai noi vulnerabilități. Dacă efectuați modificări în sistemul de securitate IT sau investitii în software sau hardware nou, examinați întotdeauna planul de securitate IT.

Securitatea Internetului

Internetul este probabil să fie cea mai mare sursă unică de riscuri de securitate it, site-uri web și e-mailuri, pot fi o sursă de infecții virale și malware, care pot duce la distrugerea datelor și pierderi financiare.

Luarea de măsuri-cheie pentru a proteja – cum ar fi instalarea software-ului de securitate și folosind un firewall – vă va ajuta să vă protejeze împotriva acestor amenințări de securitate it pe internet.

Amenințări-cheie pe Internet

Este posibil să întâlniți o serie de probleme de securitate it pe internet și site-ul web. De exemplu:

Site-uri web rău intenționate pot infecta computerele cu viruși, spyware și alte programe. S-ar putea să șteargă datele cheie sau trimiterea acestora către persoane neavizate.

Phishing email - uri și site - uri ce se prezintă ca organizații legitime pentru a vă convinge să predați informații, cum ar fi detaliile bancare.

Servicii de cloud computing nesecurizată. O problemă de securitate cu serviciul de cloud computing - cum ar fi un atac de hackeri - ar putea duce la date furate sau distruse.

Buna Protecție a Datelor

Stocarea datelelor în siguranță

Controlați nivelurile de acces, astfel încât numai persoanele autorizate să aibă acces la aceste date.

Nu eliberați date persoanelor neautorizate

De exemplu, executați o verificare de securitate înainte de a discuta cu clienții despre conturile lor.

Criptați datele înainte de a trimite

Fiți foarte precaut atunci când copiați sau transferați date.

Nu stoca date importante,

în cazul în care acestea pot fi cu ușurință furate sau pierdute.

Securitate it și software antivirus

Securitatea și software-ul antivirus joacă un rol esențial în protejarea serverelor și pc-urilor. Acestea oferă o linie de apărare cheie prin detectarea, blocarea și eliminarea virușilor, spyware și malware (software rău intenționat), înainte de a putea face daune de durată.

Software-ul de securitate it vă ajută să păstrați computerele companiei și rețeaua securizată prin analizarea datelor și fișierelor pentru ceva care pare suspect. Cele mai multe pachete de securitate for efectua următoarele:

Monitorizează conexiunea rețea și Internet a computerului, împotriva celor rău intenționați care încearcă să se conecteze la sistemul dumneavoastră. Virușii și malware se pot răspândi prin intermediul de site-uri infectate, email-uri și fișiere trimise pentru afacerea ta. Securitate și antivirus software identifică aceste amenințări prin compararea fișierelor de pe computer la semnăturile electronice de viruși cunoscuți.

Monitorizează fișierele în care acestea sunt deschise, pentru a se asigura că nu au fost infectate cu un virus cunoscut sau o bucată de malware.

Tipuri de software de securitate

Securitatea și software-ul antivirus joacă un rol esențial în protejarea serverelor și pc-urilor. Acestea oferă o linie de apărare cheie prin detectarea, blocarea și eliminarea virușilor, spyware și malware (software rău intenționat), înainte de a putea face daune de durată.

Software de securitate vă ajută să păstrați computerele companiei și rețeaua securizată prin analizarea datelor și fișierelor pentru ceva care pare suspect. Cele mai multe pachete de securitate for efectua următoarele:

Software-ul de securitate de sine stătător

Acest lucru trebuie să fie instalat și gestionat pe fiecare calculator în parte. Este bun pentru companii cu până la cinci calculatoare.

Software de securitate centralizată

Aceste pachete vă oferă un panou de control central pentru a gestiona protecția pe toate computerele dumneavoastră. Configurarea unui pachet centralizat necesită o anumită expertiză, dar, de obicei, este mai convenabilă și mai eficientă pentru întreprinderile cu peste cinci calculatoare.