Securizarea IT profesionala - Apeleaza la profesionistii Networld IT&C
1311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1311,page-child,parent-pageid-1950,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Securizarea sistemului IT

Securizarea sistemului IT este o problema cu care se confrunta firmele in care componenta IT ocupa o pondere mare deoarece exista multiple surse de amenintari la adresa securitatii.

Compania dvs. va depinde de computerele sale dispozitive IT pentru orice, de la contabilitate la marketing si asistenta pentru clienti de aceea securizarea sistemului IT este foarte importanta pentru securizarea datelor. Asigurati-va ca luati masuri de precautie adecvate pentru a face fata problemelor de securitate IT de afaceri si mentineti-va sistemele functionand fara probleme.

Pierderea de date sau coruperea. Datele sunt unul dintre cele mai mari active ale tale. Protejati-l de problemele de securitate prin securizarea sistemului IT. Protejati-l inclusiv amenintari fizice (incendiu, inundatii si pierderea sau furtul echipamentelor care contin date), atacuri rau intentionate si stergere accidentala. Nu uitati sa respectati si GDPR.

Securizarea Sistemului IT

Apeleaza cu incredere la profesionistii
Networld IT&C

Probleme de securitate pe Internet? Protejeaza-ti sistemele prin securizarea sistemului IT. Hackerii si infractorii cibernetici iti pot viza sistemele de afaceri sau ai putea fi afectat de site-uri web daunatoare, software dodgy, virusi, troieni, spyware sau spam (e-mail junk).

Exista multe masuri preventive care duc la securizarea sistemului IT a afacerii. Exista anumite sarcini esentiale de securizare a sistemului IT. Acestea includ instalarea software-ului de securitate , folosirea unui firewall si pastrarea tuturor software-urilor la zi.

Prevenirea si vindecarea problemelor de securitate

Scopul este de a face din securizarea sistemului IT o parte integranta a echipamentelor si serviciilor companiei tale. Nu tratati securizarea sistemului IT ca pe o gandire ulterioara. Ganditi-va la problemele de securitate din prima zi. Daca asteptati sa apara o problema inainte de a lua masuri, este mult prea tarziu!

Securizarea unui sistem informatic

Acesta poate include urmatorul hardware:

Un firewall , care se afla intre reteaua de computer si internet pentru a oferi protectie computerului verificand toate datele trimise si primite.
O sursa de alimentare neintrerupta, pentru a proteja echipamentele cheie precum serverele de retea in cazul unei intreruperi de curent.
Incuietori si cabluri metalice pentru a asigura fizic hardware-ul cheie al computerului si pentru a ingreuna furtul.

Etapele necesare pentru securizarea sistemului IT

Evaluati riscurile

Social Mentions Monitoring

Reduceti vulnerabilitatile sistemului

Mentineti planul de securitate

Este important sa pastrati toate software-urile pe computerele de afaceri la zi pentru a nu crea gauri de securitate, deoarece atacatorii profita adesea de gaurile de securitate in versiunile software vechi. Adesea, versiunile mai noi de software – cum ar fi sistemul de operare Microsoft Windows 10 – contin functii suplimentare ce ajuta la securizarea sistemului IT