Visual identity pentru o identitate inconfundabila a afacerii tale
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
1303
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1303,page-child,parent-pageid-1277,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Visual identity

Fiecare firma isi doreste sa fie unica si sa atraga atentia prin culori, logo, nume si elemente de identitate vizuala prin care orice persoana sa stie despre ce firma este vorba.

Realizarea unui astfel de lucru presupune un effort in ceea ce priveste alegerea unui logo reprezentativ, crearea si cresterea unui brand, dar si elementele de identitate vizuala.

Foarte multi manageri nu ia in considerare aceste elemente de identitate vizuala, dar ele au rolul de a stabili modul in care identitatea este aplicata in diferite medii folosind palete de culori, masuratori, scheme similare si fonturi. Toate aceste elemene sunt folosite in cadrul companiei si sunt concentrate intr-un ghid.

 

Rolul elementelor de identitate vizuala este de a oferi in mod indirect o confirmare consumatorilor in privinta credibilitatii intreprinderii si de a stabili un raport pozitiv cu acesta. Elementele vizuale sunt cele care pot crea o prima impresie persoanelor interesate, iar modul in care acestea sunt concepute, gandite, prezentate pot influenta in mod pozitiv sau negatic contactele ulterioare ce pot avea loc intre firma si persoanele interesate.

 

Este gresit sa asociati logo-ul sau elementele de identitate vizuala cu brandul. Atat logo-ul cat si elementele de identitate vizuala sunt elemente care componente ce contribuie la crearea unui brand. Cele trei elemente(logo, brand si identitatea vizuala) se afla la baza unei firme ce se afla in dezvoltare si isi doreste sa obtina cat mai mult din piata pe care actioneaza.

 

Investitiile in crearea unei identitati vizuale sunt semne clar ca o companie isi doreste ca brandul sau sa ramana coerent, unitat si sa devina memorabil.

Identitatea vizuala este construita din toate elementele vizuale care reprezinta afacerea, dintre care cele mai insemnate sunt:

  • logo (simbol al brandului si identitatii vizuale)
  • papetarie (carte de vizita, plicuri etc)
  • marketing (pliante, brosuri, carti, site-uri web etc.)
  • produse si ambalaje (produsele vandute si ambalajele in care sunt vandute)
  • dress code (articole de imbracaminte corporate ce sunt purtate de catre angajati)
  • reclame luminoase
  • mesaje si actiuni ( mesaje transmise prin intermediul modurilor directe sau indirecte de comunicare)
  • alte metode de comunicare ( audio, miros, atingere etc)
  • orice este vizual si reprezinta compania

E-mail, calendare si mesagerie instantanee IT oferă multe modalități de comunicare, atat in cadrul firmei cat si extern. Folosind e-mailul Email-ul rămâne un mod convenabil si rapid de a păstra ...

Stabilirea unui buget IT nu este o sarcină pe care mulți o savurează, de aceea întreprinderile o evită adesea cât mai mult timp. Încercați să nu cădeți în această capcană, deoarece poate...

Întreținere periodică IT Întreținerea periodică a IT-ului vă va ajuta sistemele IT de afaceri să funcționeze mai bine și le va face mai puțin susceptibile să se descompună, asigurând per...

Cum să faceți backup pentru angajatii de la distanță Riscuri de lucru la distanță Lucrul de la distanță sau lucrul la domiciliu pe perioade îndelungate are anumite riscuri. Dacă angajații d...

Protejarea sistemului  IT Protejarea sistemului  IT și a informațiilor pe care le deține este esențială. O defecțiune a sistemelor informatice, un atac cibernetic sau o pierdere de date poate ...