SSD Sharing Hosting utilizeaza memorie nevolatila pentru a stoca informatii
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
2412
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2412,page-child,parent-pageid-1952,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SSD Sharing Hosting

Pentru persoanele ce au nevoie de servicii de calitate, dar si o viteza mare SSD sharing hosting este solutia.

Am ajuns la soluţii stabile, scalabile şi foarte rapide de găzduire VPS-VDS în România pe care le propunem cu responsabilitatea unui partener de încredere pe care te poţi baza oricând.

Daca HDD-uri sunt alcatuite din piese, mecanisme, iar timpul de gasire a informatiilor este relativ mare, SSD-urile sunt mult mai rapide deoarece nu folosesc acelasi principiu.

In urma unor teste a reiesit faptul ca SSD-urile sunt mai rapide cu aproximativ 3 ori decat mediile de stocare traditionale.

Este foarte important pentru site-urile dinamice bazate pe date si pentru cele cu foarte mult trafic precum Facebook sau Twitter viteza timpului de acces. Timpul este necesar pentru a localiza mai intai zona de date, urmand ca apoi sa fiie citita sau scrisa.

HDD-uri acest lucru poate varia de la 15-20 de milisecunde, in timp ce SSD-urile vor taia acest lucru la doar 0,2 milisecunde. In mod evident , intr-o lume in care masurarea si micsorarea milisecundelor din timpul de raspuns al unui site web este critica, SSD-urile ofera un avantaj enorm.

Site-urilor ce folosesc SSD sharing hosting au ca si avantaj competitiv accesul rapid la date, acest lucru avand o importanta deosebita pentru site-urile moderne bazate pe date care genereaza dinamic pagini de la sute de interogari a bazei de date.

Daca HDD-urile salveaza informatii pe discuri rotative si mareste durata de acces, cu SSD-urile aveti acces la informatie simultan, iar site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal pentru a rula foarte bine au nevoie de acces la informatii intr-un timp foarte scurt.

Gazduirea magazinelor online pe SSD este solutia pentru a face ca acesta sa se miste extrem de rapid si sa evitati pierderi ale clientilor din cauza duratei prea mari a vitezei de incarcare.

Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.

Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.

Protejarea sistemului  IT Protejarea sistemului  IT și a informațiilor pe care le deține este esențială. O defecțiune a sistemelor informatice, un atac cibernetic sau o pierdere de date poate ...

Discutăm despre Ransomware ca PC, Mac-sau software rău intenționat bazat pe dispozitive mobile care criptează fișierele unui utilizator sau ale unei companii și îi obligă să plătească o tax...

Evaluati amenintarile si riscurile Inainte de a stabili ce nivel de securitate este ”sanatos” pentru tine , va trebui sa revizuiesti sistemele si datele pe care le detineti ( orice mediu de stocar...

MikroTik produce şi un sistem de operare individual pentru routere — RouterOS. Din anul 2002, MikroTik a început şi producerea mărcii sale sub denumirea de RouterBOARD. Firewall MikroTik Prin fi...