SSD Sharing Hosting utilizeaza memorie nevolatila pentru a stoca informatii
2412
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2412,page-child,parent-pageid-1952,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SSD Sharing Hosting

Pentru persoanele ce au nevoie de servicii de calitate, dar si o viteza mare SSD sharing hosting este solutia.

Am ajuns la soluţii stabile, scalabile şi foarte rapide de găzduire VPS-VDS în România pe care le propunem cu responsabilitatea unui partener de încredere pe care te poţi baza oricând.

Daca HDD-uri sunt alcatuite din piese, mecanisme, iar timpul de gasire a informatiilor este relativ mare, SSD-urile sunt mult mai rapide deoarece nu folosesc acelasi principiu.

In urma unor teste a reiesit faptul ca SSD-urile sunt mai rapide cu aproximativ 3 ori decat mediile de stocare traditionale.

Este foarte important pentru site-urile dinamice bazate pe date si pentru cele cu foarte mult trafic precum Facebook sau Twitter viteza timpului de acces. Timpul este necesar pentru a localiza mai intai zona de date, urmand ca apoi sa fiie citita sau scrisa.

HDD-uri acest lucru poate varia de la 15-20 de milisecunde, in timp ce SSD-urile vor taia acest lucru la doar 0,2 milisecunde. In mod evident , intr-o lume in care masurarea si micsorarea milisecundelor din timpul de raspuns al unui site web este critica, SSD-urile ofera un avantaj enorm.

Site-urilor ce folosesc SSD sharing hosting au ca si avantaj competitiv accesul rapid la date, acest lucru avand o importanta deosebita pentru site-urile moderne bazate pe date care genereaza dinamic pagini de la sute de interogari a bazei de date.

Daca HDD-urile salveaza informatii pe discuri rotative si mareste durata de acces, cu SSD-urile aveti acces la informatie simultan, iar site-urile ce folosesc platforme open source precum WordPress, Joomla sau Drupal pentru a rula foarte bine au nevoie de acces la informatii intr-un timp foarte scurt.

Gazduirea magazinelor online pe SSD este solutia pentru a face ca acesta sa se miste extrem de rapid si sa evitati pierderi ale clientilor din cauza duratei prea mari a vitezei de incarcare.

Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.

Un timp prea mare de incarcare a paginilor face ca 25% din potentialii clienti sa abandoneze cautarile inainte de a vedea macar o pagina.

Discutăm despre Ransomware ca PC, Mac-sau software rău intenționat bazat pe dispozitive mobile care criptează fișierele unui utilizator sau ale unei companii și îi obligă să plătească o tax...

Evaluati amenintarile si riscurile Inainte de a stabili ce nivel de securitate este ”sanatos” pentru tine , va trebui sa revizuiesti sistemele si datele pe care le detineti ( orice mediu de stocar...

MikroTik produce şi un sistem de operare individual pentru routere — RouterOS. Din anul 2002, MikroTik a început şi producerea mărcii sale sub denumirea de RouterBOARD. Firewall MikroTik Prin fi...

CloudLinux was released to the market in 2010. Today, it is a must-have for any web host who cares about stability, security, and churn. Reaching a high level of stability can be difficult, sometimes ...