VPS Servere SSD puternice - Contacteaza Networld IT&C
1297
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1297,page-child,parent-pageid-1952,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

VPS

Servere virtuale private

Serverele virtuale private VPS sunt un tip de gazduire hibrid intre hostingul shared si cel dedicat. Desi este un o forma hibrida, VPS-ul ofera un echilibru excelent intre controlul total si un buget restrans. Gazduirea pe un VPS este asemanatoare ca cea pe un server dedicat, doar ca nu sunt costurile atat de mari ca si in cazul serverelor dedicate.

Avantajele oferite de VPS sunt:

  • Acces root
  • Libertate totala (puteti instala orice tip de software si puteti configura serverul asa cum doriti dumneavoastra)
  • Securitate
  • Resurse garantate

Utilizand VPS aveti garantia ca veti avea la dispozitie toate resursele promise indiferent de ceea ce fac ceilalti utilizatori VPS cu care impartiti serverul. VPS-urile sunt o alegere buna deoarece au mai multe niveluri de protectie, pot avea o adresa IP dedicata, au parole unice pentru fiecare utilizator si ofera posibilitatea de a controla accesul la continut si la resursele online

Printre cele mai importante avantaje oferite de VPS putem enumera faptul ca este un spatiu izolat in care fisierele dumnevoastra sunt complet izolate de celelalte conturi, pretul pentru un server VPS este mult mai mic, doarece platiti doar pentru utilizarea lui, va ofera posibilitatea de a mari cantitatea de resurse necesare pentru a va desfasura activitatea( ofera posibilitatea realizarii upgrade-urilor).

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele de care puteti profita prin achizitionarea unui VPS. Fiecare VPS se comporta exact ca un server de sine statator si ofera posibilitatea unei configurari in mod independent. VPS alocare CPU (procentaj din procesorul serverului dedicat care este alocat unui utilizator) si memoria RAM sunt partajate intre toate site-urile gazduite. Portiuni ale resurselor sunt intotdeauna dedicate fiecarui cont. VPS ofera mai multa flexibilitate decat gazduirea de tip shared.

In prezent VPS sunt cele mai utilizate solutii de hosting si totul se datoreaza controlului pe care il permit acestea. Desi utilizatorii nu au nevoie de toate resursele pe care le au la dispozitie, controlul pe care il au valoreaza extrem de mult. Posibilitatea de a creste nivelul calitatii, face din VPS-uri solutia ideala inainte de a trece la utilizarea serverelor dedicate.