Securizare sistem IT profesionala - Apeleaza la profesionisti Networld IT&C
Aveți grijă specială de articole portabile, cum ar fi laptopuri , telefoane inteligente și stick-uri de memorie . Acestea sunt ușor furate, pierdute sau deteriorate. În astfel de cazuri, datele stocate pe dispozitive valorează adesea mai mult decât hardware-ul în sine, deci asigurați-vă că fișierele sunt salvate în altă parte și că aveți activat „ștergerea de la distanță” sau „distrugerea la distanță”, astfel încât să puteți împiedica intrarea datelor dvs. mâinile greșite.
cum imi pastrez datele si securizez sistemul informatic
1311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1311,page-child,parent-pageid-1950,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Securizarea sistemului IT

Mentinerea securitatii sistemelor IT este o problema cu care se confrunta firmele in care componenta IT ocupa o pondere mare deoarece exista multiple surse de amenintari la adresa securitatii.

Compania dvs. va depinde de computerele sale dispozitive IT pentru orice, de la contabilitate la marketing și asistență pentru clienți . Asigurați-vă că luați măsuri de precauție adecvate pentru a face față problemelor de securitate IT de afaceri și mențineți-vă sistemele funcționând fără probleme.

Pierderea de date sau coruperea . Datele sunt unul dintre cele mai mari active ale tale. Protejați-l de problemele de securitate, inclusiv amenințări fizice (incendiu, inundații și pierderea sau furtul echipamentelor care conțin date), atacuri rău intenționate și ștergere accidentală. Nu uitați să respectați și GDPR.

Data Management

Probleme de securitate pe Internet . Hackerii și infractorii cibernetici îți pot viza sistemele de afaceri sau ai putea fi afectat de site-uri web dăunătoare, software dodgy, viruși, troieni, spyware sau spam (e-mail junk).

Există multe măsuri preventive pe care le puteți lua pentru a vă construi securitatea IT a afacerii. Există anumite sarcini esențiale de securizare sistemului IT. Acestea includ instalarea software-ului de securitate , folosirea unui firewall și păstrarea tuturor software-urilor la zi .

Prevenirea și vindecarea problemelor de securitate

Scopul este de a face din securitatea IT de afaceri o parte integrantă a echipamentelor și serviciilor IT ale companiei tale. Nu-l tratați ca pe o gândire ulterioară. Gândiți-vă la problemele de securitate din prima zi – dacă așteptați să apară o problemă înainte de a lua măsuri, este mult prea târziu!

Construirea unui sistem informatic sigur

Acesta poate include următorul hardware:

Un firewall , care se află între rețeaua de computer și internet pentru a oferi protecție computerului verificând toate datele trimise și primite.
O sursă de alimentare neîntreruptă, pentru a proteja echipamentele cheie precum serverele de rețea în cazul unei întreruperi de curent.
Încuietori și cabluri metalice pentru a asigura fizic hardware-ul cheie al computerului și pentru a îngreuna furtul.

Etapele realizarii securitatii sistemului IT

Evaluati riscurile

Social Mentions Monitoring

Reduceti vulnerabilitatile sistemului

Mentineti planul de securitate

Este important să păstrați toate software-urile pe computerele de afaceri la zi , deoarece atacatorii profită adesea de gaurile de securitate în versiunile software vechi. Adesea, versiunile mai noi de software – cum ar fi sistemul de operare Microsoft Windows 10 – conțin funcții suplimentare de securitate pentru a vă proteja