Securizare sistem IT profesionala - Apeleaza la profesionisti
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
2405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2405,page-child,parent-pageid-1275,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Solutii web personalizate

Orice firma in procesul de evolutie, are nevoie de automatizari care sa eficientizeze activitatile parvenite dintr-un numar mare de angajati, vanzari in crestere sau resurse. Acestea au nevoie de o monitorizare si gestionare permanenta. Pentru ca aceasta sa nu scape de sub control se impune realizarea unor noi solutii web personalizate ce reprezinta solutia ce va asigura cresterea firmei.

Exista multi manageri care din dorinta de a economisi bani si timp achizitioneaza software-uri comerciale. In incercarea lor de a fi eficienti si de a implementa un soft ce nu se pliaza perfect pe nevoile lor, acestia ajung in situatia in care pierd mai mult timp si bani decat si-ar fi imaginat. Este foarte adevarat ca exista foarte multe solutii web pe piata ce va ofera foarte multe posibilitati, dar foarte putine dintre acestea pot fi personalizate.

Web Design

Ele sunt construite cu un scop bine determinat, dupa o structura si permit doar anumite optimizari ce nu sunt eficiente si nu se potrivesc pentru toate firmele. Fiecare IMM sau multinationala are un scop si un domeniu de activitate diferit, o structura diferita, iar adaptarea in proportie de 100% nu este posibila.

Luarea unei decizii de realizare si implementare a unei solutii personalizate va influenta activitatea din cadrul organizatiei eficientizand-o.

Solutiile web inca din momentul implementarii vor transforma afacerea creand noi locuri de munca, va reduce numarul de angajatii din anumite departamente, iar unele posturi vor fi desfintate deoarece va eficientiza anumite procese, iar pe unele le v-a acoperi complet eliminandu-le si creand alte posturi cu alte atributii.

Pentru cresterea securitatii se recomanda rularea in permanenta a unui antivirus, instalarea unui filtru de spam, dar si un software de back-up care sa va permita sa efectuati copii in conditii de siguranta a datelor importante. Depistarea preventiva a problemelor este un pas important prin care puteti minimiza daunele cauzate de un virus sau de o tentativa de hacking.

Exemple de Solutii Web:

Sisteme CRM (Custumer Resourse Management)

Aplicatii de facturare si instrumente financiare

Sisteme de management al evenimentelor

Aplicatii de facturare si instrumente financiare

Sisteme de sondaj

Avantajele solutiilor web:

Se vor adapta perfect activitatii desfasurate

Se va modifica rapid in functie de cerintele viitoare

Vor fi efectuate permanent update-uri

Viteza de reactie si avantaj competitiv

Intregrare rapida in organizatie

Desi procesul de implementare a unor solutii web presupune costuri mari efectele, pe termen lung merita riscul unei investitii ce poate aduce venituri considerabile.

Beneficiati de toata gama noastra de servicii:

Solutii site
prezentare

Solutii
e-commerce

SSD Sharing
Hosting

Disaster
Recovery

Audit statii
de lucru

Întreținerea
Sistemelor
Informatice