Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Cât de mult ar trebui o companie să cheltuiască pentru securitatea IT?

Companiile nu ar trebuie să fie îngrijorate dacă aceste cheltuieli sunt mai mari sau mai mici decât media, apreciază Reeves. O întrebare mult mai importantă este motivul pentru care se cheltuieşte la un anumit nivel şi dacă acesta este sau nu bun, a mai spus Reeves.

La rândul său, David Lello, director la Gartner Consulting, a apreciat că este posibil ca o companie să cheltuiască o avere în materie de securitate, dar daca nu este făcut bine, nu ajută o afacere.

Direcţiile generale pentru cheltuielile de securitate includ aplicaţii pentru atacurile rău intenţionate, criminalitatea informatică, de reglementare, accesul de la distanţă şi noi modele de livrare pentru servicii, cum ar fi cloud computing-ul şi software-as-a-service.

Companiile clasează detectarea intruziunii şi prevenirea acestora ca o prioritate de top de securitate, urmată de managementul patch-urilor, prevenirea pierderii datelor, gestionarea identităţii şi de antivirus.

Serviciile profesionale este sectorul care are cel mai mare număr de angajaţi dedicat securităţii IT, urmată de guvern, servicii bancare şi financiare, utilităţi, educaţie, producţie, asistenţă medicală, asigurări şi, în cele din urmă, de transport.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii