Servicii de intretinerea sistemelor IT, Securitate IT, Gazduire IT - Networld IT&C
Servicii de Intretinere IT, Protejare Sistem IT, Securitate Software, Control Software, Amenitari Securitate, Software de Securitate, Securitate Cibernetica, Planificare Securitate.
Mentenanta Sisteme IT, Securitate IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Audit, Gazduire, Dezvoltare Site Prezentare, Dezvoltare Magazin Online, Promovare Site.
15102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15102,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Networld IT&C

Înființată în anul 2008, Networld IT&C este o companie energică ce oferă servicii complete de întreţinere sisteme informatice, audit şi securitate a sistemelor informatice cât şi implementarea noilor tehnologii.

Ne adresăm în special companiilor mici și mijlocii, serviciile și soluțiile pe care le oferim fiind concepute special pentru susținerea, eficientizarea și protejarea activității.

Diploma

Cea mai mare răsplata pentru eforturile noastre de până acum este titlul de „Partener de business” acordat de clienți pentru eficientizarea activității prin creșterea productivității și reducerea costurilor.

RECENZII

Networld IT&C este un partener de încredere, cu o vastă experiența în IT, mereu atent la nevoile companiei dumneavoastră, ce va răspunde prompt la solicitări. Ne vom integra în organigramă companiei ca un departament IT virtual.

Networld Handshake