Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Download Windows 8 gratis. Microsoft ne da sistemul de operare fara niciun ban

Jurnalistii americani de tehnologie au verificat toata povestea si e pe bune. Poate ca te-ai gandit sa treci la Windows 8, dar n-ai avut toate motivele necesare. Jurnalistii de la The Verge au descoperit cum piratii pot face rost de noul sistem de operare de la Microsoft, fara niciun ban.O copie finala a noului sistem de operare a ajuns in zona neagra a Internetului inca din prima parte a lunii august. Doar ca, de atunci, piratii s-au tot chinuit fara succes cu tehnologia de activare de la Microsoft. Pana acum. Incercarile lor au inclus chiar si folosirea unor servere Key Management Services, prin care puteau activa o copie de Windows pentru o perioada de 180 de zile. In felul acesta, ei foloseau sistemul de operare fara bani. Microsoft le-a usurat, acum, acestora, munca. Gigantul ofera un upgrade utilizatorilor de Windows 8 Pro, pana pe 31 ianuarie. Numai ca piratii au descoperit ca acesta activeaza definitiv o copie de Windows 8 „lucrata” initial cu Key Management Services.Jurnalistii de la The Verge au incercat procedura pe o masina de teste si spun ca functioneaza fara nicio problema.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: