Da refresh afacerii tale!

Campania #StaiAcasaTeSustinem se adreseaza antreprenorilor interesati de relocarea afacerii in mediul online sau de implementarea masurilor de munca la distanta.

shape

Kaspersky Anti-Virus 2013 a primit calificativul ADVANCED+ din partea AV-Comparatives

Produsele au avut de scanat mai mult de 240.000 de fisiere daunatoare, iar solutia Kaspersky Anti-Virus a detectat 99,2% dintre amenintari. In plus, Kaspersky Anti-Virus a gasit numai cinci rezultate fals pozitive, in timp ce media rezultatelor eronate ale celorlalte produse testate a fost de 25.

Analiza finala a rezultatelor a relevat ca programul Kaspersky Anti-Virus 2013 asigura atat o performanta foarte buna in procesul de detectare a amenintarilor, cat si un numar minim de rezultate fals pozitive, primind cel mai bun calificativ, ADVANCED+, de la echipa de experti independenti ai AV-Comparatives.

„In prezent, majoritatea fisierelor daunatoare provin de pe internet, de exemplu de pe website-urile infectate”,a comentat Oleg Ishanov, Director de Cercetare Anti-Malware in cadrul Kaspersky Lab. „Cu toate acestea, este foarte important sa ne protejam, de asemenea, si de amenintarile locale. Un simplu flash drive infectat poate cauza daune serioase computerului si posesorului acestuia. Potrivit statisticilor, 32% dintre utilizatori s-au confruntat cu aceasta problema (potrivit studiului realizat la nivel mondial de O+K Research, in mai 2012.). Faptul ca solutia Kaspersky Anti-Virus 2013 a detectat practic toate fisierele malware si a primit de la expertii AV-Comparatives calificativul ADVANCED+, este fara indoiala o realizare remarcabila,” a continuat Ishanov.

Un raport detaliat al rezultatelor testelor „File Detection”, realizate de AV-Comparatives, este disponibil aici: https://av-comparatives.org/images/docs/avc_fdt_201209_en.pdf.

Solicita oferta personalizata

Daca doriti o oferta, pur si simplu completati acest formular si va vom raspunde.
Actualizare COVID- 19 intalnirile IT fata in fata au fost inlocuite temporar cu sesiunile Microsoft Teams si Google Meet.


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Cere o oferta fara obligatii