Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Noile aplicaţii SAP care permit adoptarea deciziilor în timp real

Organizaţiile au acum disponibilă o serie întreagă de instrumente de business – inclusiv analize de marketing, analize financiare, managementul creanţelor, managementul resurselor sau analize asupra sentimentelor consumatorilor, precum şi instrumente de raportare şi analitice create special pentru creşterea valorii companiilor în funcţie de specificul industriei din care fac parte.

SAP Business Suite, disponibil pe platforma SAP HANA, redefineşte viteza cu care companiile acţionează şi oferă o gamă largă de oportunităţi de creştere pentru acestea. Organizaţiile pot gestiona acum toate procesele critice de business în timp real, cum ar fi planificarea şi execuţia bugetară, raportarea sau analiza datelor financiare pentru a utiliza informaţiile cele mai relevante în strategia de dezvoltare a companiei. Noul pachet SAP Business Suite asigură companiilor un mediu de lucru deschis care permite realizarea de analize operaţionale şi raportări cu date actualizate în timp real şi oferă în plus o nouă clasă de aplicaţii analitice. De asemenea, SAP a dezvoltat un pachet de servicii suport, precum şi o soluţie pentru implementare rapidă care permite tuturor clienţilor existenţi să migreze cu propria bază de date pe platforma SAP HANA fără întrerupere şi într-un timp foarte scurt.

„Asistăm la un punct de inflexiune în industria IT, iar SAP îşi dovedeşte încă o dată leadership-ul în soluţiile performante de afaceri. Conform analiştilor, avansul tehnologic al SAP pe această direcţie este de cel puţin 2 ani. Sperăm ca şi companiile private şi publice din România să se racordeze rapid la aceste noi transformări pentru a beneficia de avantajele oferite”, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.

Soluţii de business mai inteligente

De acum, clienţii pot regândi modelul şi procesele de business derulate în cadrul companiei, în funcţie de nevoile momentului, profitând de informaţiile generate de activitatea organizaţiei. De exemplu, cu ajutorul SAP HANA, companiile pot realiza analize predictive cu ajutorul cărora pot schimba modelul de monetizare practicat de organizaţie, din unul axat doar pe produs, într-un model axat pe servicii. Aceste noi modele de business se bazează pe preferinţele unice ale fiecărui client şi necesită analizarea în detaliu a unor segmente diferite de piaţă şi a unor noi surse şi formate de date, precum cele furnizate de mediul social sau cele generate de diferite aplicaţii informatice.

Procese de business mai rapide

Tehnologiile în timp real, precum in-memory computing, combinate cu potenţialul aplicaţiilor mobile de a accesa date şi informaţii în timp real, diminuează numărul de procese de business şi croiesc noi mijloace pentru o schimbare radicală a pieţelor, prin posibilitatea liderilor din industrie de a-şi conduce afacerile în funcţie de cerinţele momentului. Prin intermediul SAP Business Suite, disponibil pe platforma SAP HANA, companiile îşi pot accelera semnificativ activitatea de bază şi se pot dezvolta urmând scenarii de business generate în timp real. Spre exemplu, acestea pot furniza servicii la niveluri superioare de calitate prin simularea unor scenarii alternative de producţie sau execuţie, pe care ulterior să le implementeze în funcţie de strategia de relaţii cu clienţii şi nu ca rezultat al limitărilor capabilităţilor analitice.

Interacţiuni de business simplificate

Aplicaţiile SAP Business Suite permit angajaţilor să acceseze în orice moment şi din orice locaţie informaţii de business sau date noi, generate de social media sau alte dispozitive mobile. Acest lucru permite factorilor de decizie din cadrul companiilor să analizeze informaţiile în timp real şi să adopte măsurile necesare în cadrul acestora. În plus, pentru sistemele informatice, SAP Business Suite susţinut de SAP HANA reduce gradul de complexitate şi redundanţă prin integrarea sistemelor tranzacţionale (OLTP) şi analitice (OLAP) într-o singură platformă. De exemplu, utilizând aplicaţia SAP Working Capital Analytics, directorii financiari pot înţelege mai rapid impactul pe care îl generează balanţa de plăţi sau întârzierea debitorilor.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: