Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Noua soluţie Dell de backup şi recuperare de date oferă clienţilor flexibilitate sporită şi eficienţă a costurilor în recuperarea după dezastru

Pentru a ajuta clienţii să îşi gestioneze mai bine şi să îşi diminueze costurile asociate operaţiunilor de backup şi recuperare a datelor companiei, Dell a lansat astăzi un dispozitiv de backup pe disc de generaţie următoare, bazat pe arhitectura Fluid Data.

Dell DR4100, noul dispozitiv de backup pe disc de înaltă performanţă, poate ajuta clienţii să îşi diminueze capacitatea de stocare necesară pentru backup – de până la 15 ori – cu tehnologiile Dell integrate de compresie şi deduplicare a datelor. Cele mai noi capabilităţi oferite de dispozitivul de backup Dell includ incinte de extindere pentru o capacitate de stocare mai mare, capabilităţi sporite de replicare “many-to-one” pentru îmbunătăţirea procesului de recuperare după dezastru şi certificări software suplimentare pentru interoperabilitate optimizată.

“Companiile de toate dimensiunile trebuie să gestioneze creşterea continuă a volumului de date şi adesea întâmpină probleme în managementul eficient al proceselor de backup şi recuperare a datelor”, a declarat Alan Atkinson, Vicepreşedinte şi General Manager Dell Storage. “Pentru cei care doresc să îmbunătăţească sau să înlocuiască mediile tradiţionale bazate pe bandă cu viteza şi fiabilitatea unei soluţii bazate pe disc, Dell DR4100 simplifică procesele de backup şi recuperare, optimizând în acelaşi timp resursele de stocare. Adăugarea de incinte de extindere, combinată cu tehnologiile noastre avansate de deduplicare şi compresie a datelor, oferă clienţilor o modalitate simplă, scalabilă şi accesibilă ca preţ de a gestiona protejarea datelor.”

Uşor de implementat şi de gestionat, Dell DR4100 se bazează pe cele mai noi servere Dell PowerEdge din generaţia a 12-a şi funcţionează ca dispozitiv ţintă de backup, cu tehnologie de deduplicare şi compresie intergrată, creat pentru a reduce semnificativ capacitatea de stocare necesară. Beneficiind de algoritmii Ocarina de reducere a volumului de date, clienţii pot elimina copiile redundante ale datelor şi pot diminua capacitatea de disc necesară cu până la 93%. Dispozitivul realizează operaţiuni de reducere a volumului de date, eliminând această funcţie din aplicaţia şi serverele de backup ale clientului, precum şi orice impact asupra performanţei de backup şi recuperare.

Dispozitivul poate să reducă sau să elimine dependenţa de gestionarea backup-ului pe bandă şi permite în acelaşi timp clienţilor să îşi păstreze copiile de siguranţă pe disc o perioadă mai lungă, astfel încât restaurarea datelor se realizează rapid şi fiabil. Capabilităţile şi beneficiile Dell DR4100 mai includ:

  • Capacitate scalabilă – oferă clienţilor posibilitatea de a adăuga până la două incinte de extindere (de 9,18 sau 27 terabytes fiecare), oferind scalabilitate fluidă şi o capacitate mai mare decât platformele concurente.2 Clienţii pot scala soluţia de la 2,7 terabytes la 81 terabytes de capacitate utilizabilă — sau până la 1,2 petabytes de capacitate logică — pe măsură ce compania şi necesităţile de backup cresc. 1
  • Recuperare după dezastru îmbunătăţită – replicarea zilnică, rapidă a datelor de backup poate fi realizată utilizând replicarea “mulţi-la-unu”, care suportă până la 32 de noduri în diferite locaţii, replicate pe un singur nod central. Aceasta poate reduce încărcarea departamentului IT care gestionează procesul de backup în mai multe locaţii, oferind o soluţie simplă de recuperare după dezastru ce poate contribui la reducerea costurilor de capital şi operaţionale asociate, minimizând necesităţile de backup ale birourilor de la distanţă.
  • Certificări suplimentare pentru software de backup – creat pentru a funcţiona cu o gamă largă de aplicaţii software destinate realizării de backup-uri, Dell DR4100 este compatibil cu software de top de la Dell (AppAssure şi Quest), Symantec, CommVault, Oracle, CA şi alţii.

Dell DR4100 poate fi implementat în cinci configuraţii iniţiale de capacitate utilizabilă, de la 2,7 la 27 terabytes. Datorită tehnologiei de deduplicare şi compresie a datelor, Dell DR4100 permite o capacitate logică de până la 15 ori mai mare faţă de capacitatea utilizabilă. Dispozitivul vine cu un un model de licenţiere de software all-inclusive, care poate reduce în timp costurile de stocare, oferind capabilităţi premium precum replicare, DR Rapid Data Access şi funcţionalităţi viitoare, fără costuri suplimentare.

“Dell DR4000 ne-a crescut performanţa de backup iar tehnologia de deduplicare a datelor a redus amprenta stocării de backup, ceea ce ne-a permis să păstrăm copii de siguranţă pe perioade lungi de timp, la costuri rentabile”, a declarat Darryl Glass, Hosting Manager, First Technology. “Odată cu disponibilitatea Dell DR4100 şi a modelului de licenţiere all-inclusive, avem opţiunea de a face actualizări de software fără costuri suplimentare şi de a adăuga incinte de extindere pentru a creşte cu uşurinţă capacitatea în funcţie de necesităţi.”

Dell DR4100 va fi disponibil prin Dell şi partenerii săi de distribuţie din întreaga lume începând din luna martie 2013.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: