Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Procesorul

Procesorul este una dintre cele mai importante componente a unui calculator, fiind cel care stabileşte cine, ce şi când sa facă. Deoarece se pot obţine performanţe destul de bune şi cu un procesor care nu este vârf de gama, nepoate da falsa impresie căel nu are un rol foarte important.

De exemplu, un împătimit al jocurilor va pune un accent mai mare peplaca video decât pe procesor. Totul depinde de destinaţia calculatorului, acest lucru însemnând cănu avem mereu nevoie de cel mai performant procesor. Vom întâlni des denumirea de CPU în cazul procesorului (Central Processing Unit ), sau UCP, aceasta fiind traducerea în limba română(Unitate Centrală de Prelucrare).

În cazul în care procesorul este defect, singurul remediu este înlocuirea acestuia.

Trei situații cu privire la schimbarea procesorului:

Dezasamblarea totală a laptopului pentru a ajunge la procesor.

În acest caz durata operațiunii de schimbare a procesorului este mai mare și, totodată, include și curățarea completă a laptopului, ceea ce determină un cost mai mare pentru intervenție;

Dezasamblarea parțială a laptopului pentru a ajunge la procesor.

Operațiune de schimbare a procesorului este mai mică, cost mai mic, dar includem și curățarea sistemului de răcire; procesorul este lipit pe placă de bază, nu justifică schimbarea acestuia, ci, mai degrabă, schimbarea plăcii de bază.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: