Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Protejarea sistemului IT – Configurarea securizată a echipamentelor si aplicațiilor IT

Protejarea sistemului  IT  – Configurarea securizată a echipamentelor si aplicațiilor IT

Aproape orice echipament hardware și aplicație software vor necesita un anumit nivel de configurare pentru a oferi cea mai eficientă protecție.

Instalarea și configurarea software-ului instalat

Orice software din afara sistemului dvs. poate crea un risc de securitate. Pentru a vă proteja, folosiți doar soft-uri autorizate si licențiate. Software-ul descărcat din surse dubioase este o sursă majoră de probleme de securitate.

Eliminați software-ul și serviciile neutilizate de pe dispozitivele dvs. pentru a le reduce numărul de vulnerabilități potențiale.

Configurați conturi dedicate pentru fiecare utilizator, cu drepturi minime de acces, conform rolului și responsabilităților acestora, inclusiv pentru personalul IT și/sau administratori de sistem.

Gestionarea actualizărilor de software

Păstrați software-ul actualizat verificând în mod regulat actualizările existente și aplicarea acestora. Software-ul de securitate, dar nu numai, necesită actualizări periodice pentru a continua să ofere o protecție adecvată.

Instalați actualizările cât mai curând posibil odată ce sunt lansate. Majoritatea softurilor, inclusiv Microsoft Windows, macOS și Microsoft Office/ O 365, pot face acest lucru automat.

Asigurați-vă că numai angajații desemnați au autoritatea de a instala software-ul.

Uneori, actualizările pot intra în conflict cu alte programe. Dacă aveți un număr mare de computere, testați actualizări înainte de a le difuza în întreaga companie.

Accesul la distanță

O rețea privată virtuală (VPN) este cea mai sigură modalitate de a permite accesul la distanță la rețeaua dvs.

Pentru securitate suplimentară, multe VPN-uri solicită utilizatorilor să introducă un card inteligent pe lângă introducerea unui nume de utilizator și a unei parole.

Configurarea unui VPN poate fi complicată. Administratorul sau furnizorul IT vă poate oferi consultanță cu privire la măsurile de securitate.

Noi te putem ajuta cu analiza și optimizarea utilizării resurselor de către echipamentele și sistemele IT, astfel încât acestea să poată funcționa în parametrii specificați. Îți putem prelua problemele cu instalarea și administrarea soluțiilor lăsându-te pe tine să te ocupi de business-ul tău.

Vezi mai multe  AICI  despre serviciile de care ai putea avea nevoie si cum te putem ajuta!

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: