Fii la curent cu noutatile din IT!

Poti apela cu incredere la noi pentru orice probleme de software sau hardware, pentru ca dorim sa iti oferim cea mai calitava experienta.

shape

Reţeaua companiei Apple, atacată de aceiaşi hackeri care au vizat Facebook

Reţeaua informatică a companiei Apple a fost atacată de acelaşi grup de hackeri care vizase Facebook săptămâna trecută, însă nu au fost furate date, anunţă compania într-un comunicat citat de ziarul The Huffington Post, scrie Mediafax.

Apple cooperează cu autorităţile americane pentru depistarea hackerilor, precizează comunicatul, adăugând că au fost vizate computere Macintosh ale angajaţilor, fără însă a fi sustrase date ale companiei.

Facebook a anunţat vineri că hackeri încă neidentificaţi localizaţi în China au efectuat un atac bine organizat, fără însă a colecta date esenţiale.

Producătorul iPhone şi iPad a dat asigurări că va oferi o actualizare software pentru a proteja clienţii de virusul transmis în atacul hackerilor.

Fi preocupat de INSECURITATE, nu de bugetul alocat pentru SECURITATE!

Daca nu stii de unde sa incepi, e absolut normal. Completeaza formularul alaturat sau contacteaza-ne pentru o consultanta gratuita, fara nici un fel de obligatii.

Ai nevoie de Consultanta IT?


Telefon: +40 757 527 527
Email: email [at] networld [dot] ro

Completeaza formularul de mai jos si intram pe linie imediat: