Cum să vă păstrați software-ul actualizat la zi - Networld IT&C
Cum ar fi să vă întrețineți mașina sau să vedeți medicul stomatolog, acesta va menține totul funcționând fără probleme și vă va ajuta să prindeți mici probleme înainte de a vă întrerupe afacerea.
Monitorizare IT, Intretinere sisteme IT, Metode de Securitate IT
16095
post-template-default,single,single-post,postid-16095,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Cum să vă păstrați software-ul actualizat la zi

Managementul sistemelor simple

Deși IT-ul de afaceri poate părea descurajant, gestionarea sistemelor nu trebuie să fie dificilă.

Luate individual, sarcinile de zi cu zi necesare pentru menținerea unui computer rulează nu sunt solicitante. Cu toate acestea, atunci când aveți o mulțime de dispozitive de care aveți grijă și poate nu aveți personal IT, se poate simți că veți lupta într-o luptă fără sfârșit.

Cel mai bun mod de a face față acestei provocări este să vă uitați la toate hardware-ul și software-ul IT, apoi să creați un plan care să îl gestioneze în cel mai inteligent mod.

Una dintre cele mai mari provocări este actualizarea (sau „patching”) a software-ului. Actualizările software vă pot oferi acces la noi funcții sau puteți remedia erori și probleme de securitate.

Dacă o actualizare este lansată din motive de securitate (adesea numită „actualizare critică”), este important să o instalați rapid – altfel sistemele tale IT ar putea fi în pericol.

Urmărirea mai multor calculatoare

Actualizarea multor calculatoare a fost în mod tradițional o sarcină greoaie. Dar dacă combinați o procedură standard cu instrumente de actualizare automată, puteți face sarcina mult mai simplă. Există două abordări:

  1. Antrenează-ți personalul pentru a instala actualizări

Aceasta înseamnă a face fiecare angajat responsabil pentru păstrarea computerului la zi.

Pentru ca această abordare să funcționeze, trebuie să-i învățați pe angajați cum să instaleze actualizări și să le explici cum pot verifica dacă o actualizare este ok pentru instalare.

Dacă aveți doar câțiva membri ai personalului, aceasta poate fi o opțiune bună. Cele mai multe programe software pot fi setate pentru a solicita utilizatorilor să instaleze actualizări, astfel încât trebuie doar să le reamintiți angajaților dvs. să ia măsuri atunci când este disponibilă o actualizare.

Dezavantajul principal este că este greu să fii sigur că toate computerele sunt actualizate la timp. Dacă angajații apasă constant butonul „Instalare actualizare mai târziu”, pot expune compania dumneavoastră la riscuri inutile de securitate.

  1. Automatizează modul în care sunt instalate actualizările

Această abordare centralizată vă oferă deplină încredere că actualizările sunt instalate atunci când ar trebui să fie. Va trebui să utilizați un instrument care actualizează automat software-ul pentru dvs. Acest lucru vă va permite să reuniți toate actualizările, apoi să le derulați în întreaga companie.

Principalul beneficiu al acestui lucru este că puteți fi sigur că instalați actualizări în timp util, deoarece procesul este centralizat și dvs. (sau personalul dvs. IT) sunteți în control.

Dintre aceste două opțiuni, majoritatea întreprinderilor optează pentru o abordare centralizată. Înseamnă că puteți fi sigur că fiecare actualizare importantă este instalată cu succes. Vă permite, de asemenea, să efectuați sarcini de gestionare a sistemelor în afara programului de lucru, minimizând întreruperile în munca oamenilor.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, nu subestimați importanța actualizării software-ului. Și rețineți că, uneori, aplicarea actualizărilor poate fi complicată.

Nouă ori din zece, actualizările se vor instala fără probleme. Dar, ocazional, s-ar putea să te confrunți cu o actualizare care provoacă un conflict cu alt software pe care îl folosești. De obicei, este o idee bună să testați actualizările înainte de a le difuza în afacerea dvs.

Dacă aveți doar expertiză IT limitată în casă, este posibil să preferați să lucrați cu un furnizor IT de renume.

Gestionarea actualizărilor este mai ușoară?

Dacă utilizați orice servicii de cloud computing , este posibil să vă familiarizați cu modul în care acestea pot schimba modul de lucru. Deoarece serviciile cloud rulează pe servere din afara afacerii dvs., acestea tind să reducă administrarea deasupra capului.

Acest lucru se aplică de obicei și actualizărilor. Cu majoritatea serviciilor cloud, actualizările vor fi aplicate automat. Veți avea întotdeauna acces la cea mai recentă versiune atunci când vă conectați.

De exemplu, dacă treceți la un software de contabilitate cloud , nu va mai trebui să descărcați și să instalați actualizări pentru a avea acces la cele mai recente tabele și rate fiscale. Furnizorul de software ar trebui să aibă grijă de toate acestea pentru dumneavoastră.

Nu uitați de dispozitivele dvs. mobile

Deoarece smartphone-urile și tabletele au devenit utilizate pe scară largă pentru afaceri, companiile se confruntă cu provocarea suplimentară de a le menține la zi.

Producătorii de telefoane inteligente lansează în mod regulat actualizări la sistemele de operare utilizate de dispozitivele lor. Aplicațiile individuale necesită, de asemenea, actualizare în mod regulat.

Software-ul de gestionare a dispozitivelor mobile (MDM) vă poate ajuta afacerea cu multe aspecte ale dispozitivelor sale mobile, inclusiv identificarea, testarea și difuzarea actualizărilor. Merită să aveți în vedere dacă aveți un set standard de dispozitive mobile care sunt emise personalului.

Dacă permiteți personalului să folosească propriile dispozitive mobile pentru a lucra în conformitate cu o politică BYOD pentru dispozitivul dvs. , poate fi necesar să găsiți alte modalități de a-i încuraja să își mențină dispozitivele mobile la zi.

Totuși, nu vă panicați cu privire la problema mobilă. Deși hackerii, virușii și malware-urile pentru smartphone-uri și tablete sunt în creștere, majoritatea atacurilor sunt în continuare destinate dispozitivelor care rulează Microsoft Windows.

Managementul sistemelor menține lucrurile bune

Cel mai bine este să nu vă gândiți la managementul sistemelor ca la ceva pe care îl puteți renunța până când veți avea un moment liniștit. Cum ar fi să vă întrețineți mașina sau să vedeți medicul stomatolog, acesta va menține totul funcționând fără probleme și vă va ajuta să prindeți mici probleme înainte de a vă întrerupe afacerea.

Dacă nu aveți personal IT intern la care să apelați, merită să solicitați sfatul unui furnizor IT . Poate că puteți îndeplini singuri multe sarcini, dar sfaturile unui expert sunt de neprețuit la începutul procesului.

 

Nu Sunt Comentarii

Publică un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.