Bugetul IT și strategia dvs. de afaceri - Networld IT&C Noutati
Știți ce cheltuiește afacerea dvs. în IT? Este important să țineți evidența a ceea ce cumpărați și când, pentru a putea fi sigur că vă utilizați înțelepciunea.
Plan pentru buget IT, Consultanta IT, Strategie de Buget si Suport IT
16099
post-template-default,single,single-post,postid-16099,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Networld Handshake

Bugetul IT și strategia dvs. de afaceri

Stabilirea unui buget IT nu este o sarcină pe care mulți o savurează, de aceea întreprinderile o evită adesea cât mai mult timp. Încercați să nu cădeți în această capcană, deoarece poate cauza probleme atunci când veți atrage cheltuieli majore, neașteptate.

Bugetul IT și strategia dvs. de afaceri

O mare parte din bugetul dvs. IT va fi determinat de strategia dvs. generală de afaceri, de aceea este important ca cele două să fie strâns aliniate.

De exemplu, dacă intenționați să vă extindeți prin recrutarea personalului, probabil că va trebui să achiziționați calculatoare pentru acestea și să oferiți asistență și instruire . Aceste elemente ar trebui incluse în bugetul dvs. IT.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, luați în considerare posibilitatea ca infrastructura IT să fie necesară să fie modificată și eficientizată pentru a sprijini extinderea companiei dvs. și pentru a răspunde nevoilor în schimbare. Indiferent de dimensiunea și maturitatea companiei dvs., este vital să aveți o infrastructură IT fiabilă, scalabilă și adaptabilă. Lucrul cu un furnizor de soluții cu experiență de la început poate face procesul mai rapid și mai eficient.

Acestea fiind spuse, amintiți-vă întotdeauna că bugetul dvs. IT este o previziune.

Mențineți-vă bugetul IT simplu

Abordează-ți bugetul în mod metodic, urmărind să creezi o imagine cuprinzătoare a costurilor tehnologice:

  • Stabiliți domeniul de aplicare al bugetului dvs. IT. De exemplu, ar trebui să includă instruire în personal și IT ? Dacă nu setați aceste limite, puteți include costuri deja bugetate în altă parte.
  • Păstrați un inventar . Pentru a prezice costurile IT viitoare, trebuie să știți care este IT-ul în afacerea dvs., când ar putea avea nevoie de înlocuire și care sunt costurile de întreținere probabile.
  • Utilizați performanțele anterioare ca ghid. Bugetele anterioare sunt un loc bun pentru a începe. Dacă acesta este primul dvs. buget IT, strângeți orice vă poate ajuta. De exemplu, ce cheltuiți pentru suportul IT?

Monitorizați-vă costurile IT

Bugetul dvs. IT este un instrument care vă poate ajuta să alocați fonduri și să monitorizați cheltuielile.

Stabiliți un buget o dată pe an, descompunând cheltuielile pentru fiecare lună. Nu uitați să construiți costuri lunare obișnuite, cum ar fi taxele pentru suportul IT , serviciile cloud și conexiunea dvs. la internet , precum și factorizarea cheltuielilor unice, precum hardware-ul nou .

După ce v-ați creat bugetul IT, urmăriți cheltuielile efective pe măsură ce mergeți. Scopul de a rămâne aproape de buget.

Dacă ați calculat corect, cheltuielile dvs. se vor potrivi cu proiecțiile dvs. Cu toate acestea, costurile IT neașteptate nu sunt mai puțin frecvente. De exemplu, sistemele noi depășesc frecvent costurile așteptate, astfel încât se acumulează într-o situație decentă. În mod similar, instruirea IT tinde să fie costisitoare, dar importantă, așa că nu intră sub buget în acest domeniu.

Dacă costurile IT depășesc cu mult previziunile dvs. sau cheltuiți în diferite domenii, consultați de ce. În cazuri extreme, poate fi necesar să evaluați dacă cheltuielile IT sunt durabile și să produceți un buget IT modificat pentru a vedea unde puteți reduce costurile.

La sfârșitul anului, analizați întotdeauna performanța bugetului IT și modul în care a folosit-o afacerea dvs. Aceste descoperiri ar trebui să vă ajute să creați un buget mai util, mai precis data viitoare, astfel încât să puteți concentra cheltuielile IT în cele mai importante domenii.

Având în vedere personalul și bugetele IT limitate, trebuie să luați decizii înțelepte cu privire la ceea ce puteți să faceți cel mai bine singuri și când terțe părți experimentate pot face o treabă mai bună.

Nu Sunt Comentarii

Publică un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.